'Paradise Hotel'-vinder Tina Maria (Foto: Janus Nielsen)
'Paradise Hotel'-vinder Tina Maria (Foto: Janus Nielsen)

'Paradise'-babe stadig påvirket af voldsom fødsel

Det er en vigtig del af reality-babens healingsproces at tale åbent om sin voldsomme fødsel, som stadig påvirker hende.

Selvom det er fire måneder siden, Tina Maria Hansen fødte sit og kæresten Patricks andet barn, så betyder det stadig meget for den tidligere 'Paradise Hotel'-vinder, at fødslen slet ikke gik, som hun havde forestillet sig, men at den i stedet endte i en akut operation. Det fortæller hun ærligt på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Kæmper for graviditet

- Jeg har i dag optaget podcast med 'To The Moon, Honey'. En efterfødselssamtale om min graviditet, pludselige fødsel og indlæggelse på neo med Palma. Jeg glæder mig til, I skal høre med derude - skal nok give besked, når den kommer op. Det har været så grænseoverskridende og sårbart at tale om, og samtidig er jeg mega glad, fordi det er en VIGTIG del af min healing her 4 måneder efter fødslen, skriver Tina Maria i en story og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Anne og Nikolaj fra 'Paradise Hotel' fortælle om deres fremtidsplaner.

- Mine følelser og tanker går stadig meget op og ned. Nogle gange er jeg enormt ked af det, andre gange er jeg vred og frustreret over at føle, at jeg fik frataget den sidste 1,5 måned af min graviditet. At føde så pludseligt, at hverken krop eller sind registrerer, at man lige pludselig ikke er gravid længere. At det ikke blev, som jeg drømte om.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne chokerer med hemmeligt bryllup: Planlagt på tre dage

Influenceren understreger, at datteren Palma klarer sig lige som hun skal, og det kan hun ikke sætte en finger på, men selv kæmper hun stadig.

- Min healingsprocess tager tid og går op og ned. Af den grund sagde jeg ja til podcasten og også til at starte op i et nyt forløb hos min coach. For hvor er det bare vigtigt, at vi lytter til vores sind, vores hjerter og mærker efter. Hvordan har jeg det?

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Claudia Rex skal danse med kendt sangerinde