Hussalg holder hårdt: Janni og Karsten bliver på Vedbæklund

Efter måneder på markedet er der stadig ingen interesserede købere til palæet i Vedbæk.

I september kom det frem, at Janni og Karsten Ree har sat villaen på Strandvejen i Vedbæk, Vedbæklund, til salg, i kølvandet på sidstnævntes demensdiagnose.

Men det er tilsyneladende lettere sagt end gjort at få købere til huset, fortæller Janni til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-par skal skilles

- Der sker ikke så meget, vi bliver boende, og det er vi rigtig glade for. Karsten er rigtig glad, han er jo virkelig glad for huset, fortæller hun.

Villaen ud til Øresund, der rummer intet mindre end 527 kvadratmeter, er da også fortsat til salg og kan erhverves for den nette sum af 120.000.000 kroner.

- Men det er jo også rigtig mange penge, man skal op med, så vi regner ikke med, det bliver solgt - i hvert fald ikke foreløbig, fortæller Janni og fortsætter:

- Jeg tror ikke, vi kommer herfra. Men det er jo også svært at flytte Karsten, det er mange år, han har boet her - det er jo ligesom hans sted.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere sælger boligen

Det er i intet mindre end 70 år, at Karsten Ree har haft adresse på Vedbæklund, og spørger man Janni, skal eventuelle interesserede købere da heller ikke gøre sig forhåbninger om, at milliardæren, der er kendt for sin nærighed, kunne finde på at lave et nedslag i prisen.

- Nej, det tror jeg sgu ikke, han gør, udbryder Janni med et stort grin.