Janni og Karsten er aktuelle i Stalker på TV2 Østjyalland (Foto: Lars E. Andreasen)
Janni og Karsten er aktuelle i Stalker på TV2 Østjyalland (Foto: Lars E. Andreasen)

Karsten Rees smertehelvede: Opereret igen

Den bramfri milliardær har atter lagt sig under kniven.

Siden Karsten Ree for snart to år siden fik skiftet venstre hofte, har han ventet på at få en ny i højre side. I sidste uge blev han så endelig opereret på Kysthospitalet Skodsborg.

- Jeg er hamrende øm og træt. Jeg kan ikke huske, at det var så slemt med smerter første gang, fortæller Karsten, der hviler sig hjemme i privaten på Vedbæk Strandvej.

LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg skulle aldrig nogensinde have børn

- Jeg er blevet opereret af en meget kompetent kirurg. Det har jeg slet ikke noget at udsætte på. På grund af kraftig knoglebygning har de været nødt til at hente reservedele til mig på hylden med de store sager. Det er nok derfor, jeg har så ondt, siger den 74-årige milliardær, der trods smerterne er i fuld gang med endnu en omgang genoptræning.

LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

- Jeg skulle nok have insisteret på at få den skiftet for længe siden. Sidste år faldt jeg i Los Angeles og brækkede min albue tre steder. Det var nok ikke sket, hvis jeg ikke havde gået dårligt på grund af hoften. Man skal ikke leve med hofter, der er slidt op. Det er invaliderende, lyder det fra Karsten Ree, der endte på privathospital på grund af behandlingsgarantien.

- Jeg har det fint med at have fået operationen på skatteborgernes regning. Jeg får nemlig snart en kæmpe regning fra SKAT, fordi mine investeringer sidste år er gået rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Ung mor gravid igen