Janni og Karsten er aktuelle i Stalker på TV2 Østjyalland (Foto: Lars E. Andreasen)
Janni og Karsten er aktuelle i Stalker på TV2 Østjyalland (Foto: Lars E. Andreasen)

Karsten Rees hårde tørn: Forbereder sin død

Rigmanden er i fuld gang med at gøre sig klar til den dag, han ikke længere lever.

Karsten Ree er ikke en mand, der nyder at skille sig af med noget. Men forleden solgte han alligevel ud af de mange ting, som han har haft opmagasineret i en lagerhal i Herlev. For den sygdomsramte milliardær, som har været gift med Janni siden 2015, er ved at gøre klar til den dag, han ikke længere er iblandt os.

– Det er som at gå gennem sit dødsbo. Jeg er på vej til 75, og jeg skal ikke samle mere. Jeg skal herfra leve på en anden måde, hvor jeg kun anskaffer mig ganske lidt. Og så skal jeg få givet de ting væk, sagde Karsten Ree til HER&NU.

Han oplever oprydningen som en del af naturens gang.

– Det er lidt som at slukke for sit eget lys. Det er så hård en proces, at jeg har svært ved at beskrive det. Det er indledningen på dødsakten. Og det er sgu ikke behageligt. Men hvis man falder om i morgen, er det sgu flovt. Så vil alle tage fat i mine ting på en hensynsløs måde, fordi de ikke kan overskue det.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees vilde hobby: Janni frygter for manden

Fornuftigt forhold til døden

Karsten Ree har de senere år skrantet betydeligt med kræft-diagnose, nye hofter og nethindeløsning. Sammen med alderen giver det nogle overvejelser om den sidste tid på jorden.

– Jeg har et fornuftigt forhold til døden. Jeg skal bare nå at rydde op først. Men det er en hård tørn. Jeg har dels samlet mit eget, mine forældres dødsbo og nogle kammeraters dødsbo. Jeg har faktisk gået her en måned med to hjælpere og kørt adskilligt trailere med storaffald. Jeg har brugt mindst 160 timer, og der venter stadig tre ugers arbejde, lød det fra milliardæren.

Det store arbejde sendte for nylig Karsten Ree en tur på hospitalet.

– Jeg fik kramper i maven af stress og kunne næsten ikke bevæge mig. Så kørte vi til Herlev. Mens de følte på min mave, gik det mere og mere væk. Og så fik jeg lov at køre hjem igen. Det var af bekymringer, siger han.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører ny baby