Karsten Rees bedste råd: Sådan bliver man milliardær

Karsten Ree er blandt de rigeste i Danmark, og han giver gerne sin version af opskriften på, hvordan man bliver rig.

Historien om 75-årige Karsten Ree og pengene er lang, men den begyndte for alvor, da han solgte Den Blå Avis.

Siden har han købt og solgt mange selskaber, og i dag placerer en formue på 3,5 milliarder ham på plads nummer 39 på listen over de 100 rigeste i Danmark. Det er en formue på 0,9 milliarder mere end sidste år. Sådan skriver Berlingske Business. 

Man kan selvfølgelig ikke give én opskrift på, hvordan man havner på listen over de 100 rigeste i Danmark, men Karsten vil gerne sætte et par ord på, hvad der overordnet har virket for ham.

(Foto: Janus Nielsen.)
(Foto: Janus Nielsen.)

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse

- Man skal sørge for at få et fornuftigt forhold og en fornuftig indstilling til værdier generelt. Så skal man være glad for lidt og så samle. Og når man har samlet tilstrækkeligt sammen, så har man lidt at skyde med, og så kommer der også flere muligheder til én, fortæller 75-årige Karsten Ree.

- Det er sådan nogenlunde måden at komme frem i livet på - det er ikke at leve efter et budget, hvor man lige klarer den, men derimod at lægge til side, siger han.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethys kusine med i ny DR serie

At det er vigtigt at bygge en stor formue op, lærte han allerede i barndommen.

- Min far sagde altid, at man skal have reserverne i orden. Det er mit motto: "Man skal have mange reserver." Jo flere, jo bedre.

Karsten Ree ejer blandt andet Ree Park i Ebeltoft, her har man flere gange set fruerne være på tur i 'Forsidefruer', rejseselskabet Africa Tours, Karen Blixen Camp og Karen Blixen Coffee Garden.

I videoen giver Karsten Ree sit tip til, hvordan man bliver milliardær. 

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om coronasmitte: Jeg er lettere at erstatte end Sara