Rigmanden fyldt med morfin: Karsten Ree i smertehelvede

Rigmanden har mange smerter efter sin operation.

Karsten Ree kom hjem allerede dagen efter, han blev opereret i sin albue forrige mandag. Men rigmanden har så mange smerter, at han bliver fyldt med morfin for at kunne udholde smerterne.

– Han har virkelig mange smerter. En brækket albue er det mest smertefulde, siger Janni Ree til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Sådan går det på mit nye job

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende klip, hvor Karsten Ree frier til Janni

LÆS OGSÅ: Janni Ree indrømmer kæmpe bommert: Det var en ommer

Hun fortæller, at han på Herlev Hospital fik sat 15 skruer og to plader i albuen for at holde det hele sammen efter skaden, han pådrog sig, efter han faldt og flækkede den under en tur til USA.

– Han ville ikke opereres derovre, og da der var gået over en uge, var det nået at vokse lidt sammen. Derfor måtte de først brække det op igen. Så nu er jeg hans sygeplejerske, men han sover hele tiden, fordi han får så meget morfin. Han sidder bare og sover i stolen, lyder det fra Janni, der for tiden sover ved siden af den smerteplagede Karsten, som ømmer sig hele natten lang. Og Janni får nok ikke sin gode nattesøvn lige med det samme.

– Man siger, at det nærmest er fire uger, hvor det gør konstant ondt. Hvis han mente, han havde smerter, da den var brækket, så er det her endnu værre, siger Janni, der dog regner med, at Karsten begynder at arbejde allerede i den her uge.

LÆS OGSÅ: CHOK: Nadia Shila frygter hjertefejl hos ufødt barn