Karsten Ree scorer én millard på vildt finanseventyr

Karsten og Janni Ree kommer ikke til at mangle smør på brødet i den nærmeste fremtid.

Karsten Ree mangler ikke penge, men selv om man er ganske godt stillet økonomisk, kan man jo altid tjene flere penge. Og det er lige præcis, hvad finansmanden og realitydeltageren gør. Det skriver Børsen.

Aktiekursen i den kinesiske handelsplatform Alibaba, der efter en omtumlet tilværelse siden 2014, hvor firmaet blev børsnoteret, er for alvor skudt i vejret. Det er gået op og ned, siden Karsten Ree købte halvanden million aktier til $91 stykket, og ifølge mediet har kursen været helt ned under halvdelen af det, som finansmanden selv købte aktierne for.

LÆS OGSÅ: Best of Karsten Ree: Se de 10 sjove klip

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse åbner Bed & Breakfast i Spanien

Efter en vild optur røg aktien i sidste uge op i $205 per styk. Det er en stigning på 124 procent og sikrer Karsten Ree en gevinst på godt 1 millard kroner.

Her ville de fleste nok sælge aktierne - eller i hvert fald en del af det - men ikke Karsten Ree. Ifølge Børsen har han nemlig købt yderligere 150.000 aktier, så han nu har for mere end 2 milliarder kroner aktier i Alibaba - en ganske stor portion da han ifølge ham selv har for i alt 4,2 millarder kroner aktier rundt omkring i forskellige firmaer.

- Jeg tror på den, og når jeg har en idé, så holder jeg fast. Der er et par milliarder brugere og et stort vækstmarked i Fjernøsten og Indien, forklarer Karsten Ree, der ser for sig, at aktien om ti år kan ligge i kurs 1000, hvis ellers "de opfører sig ordentligt", til mediet.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten afslører vilde bryllupsplaner

LÆS OGSÅ: Medie: Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk