Pitzner afslører: Den gamle version af mig er borte

- Det føles som et identitetsskifte, fortæller Pitzner i opslaget.

Katerina Pitzner flyttede i foråret til Italien for at starte et helt nyt sted i livet uden at vide, hvad der skulle ske mere end det.

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsens barske barndom: Misbrugt som 12-årig

Selvom hun nu har boet der i flere måneder, er hun ikke landet, det afslører hun i sit seneste opslag på Instagram.

- Det har intet med omgivelserne at gøre, men alt med mig at gøre. Kender du det? Når man har givet slip på noget, men endnu ikke holder fast i noget nyt? Man er på vej uden et ståsted, skriver Katerina og tilføjer:

- Selvom det for mig er uvant ikke at vide præcis, hvad jeg skal og vil, så kan jeg faktisk godt lide det. Jeg er under en slags indre ombygning, der føles som et identitetsskift. Den gamle version af mig er borte, og den nye er endnu ikke ankommet.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen hylder afdød datter

Selvom det ifølge Katerina kan virke sårbart, så føles det ikke sådan.

- Min indre ild og handlekraft er sat i bero for en stund, og det beslutningsforbud, jeg gav mig selv, da jeg flyttede ud, er stadig gældende. Mere for at undgå, at jeg i vild begejstring kaster mig over noget, der æder min nyvundne frihed. Mange spørger: Hvad skal du så nu? Det er jeg også spændt på, slutter Katerina.

LÆS OGSÅ: Sådan snød Nikolaj kæresten: Brød helligt løfte

Da Katerina for nogle uger siden gæstede 'Vild med dans' fortalte hun HER&NU, at hun har store drømme for fremtiden, men ville ikke ind på, hvad de drømme var.

- Det får I at se, for vi skal snart optage 'Diamantfamilien' sæson 8, og så tager vi alt det med, fortalte hun.

LÆS OGSÅ: Carsten efter 'Landmand søger kærlighed': Sådan er forholdet til Maja