Skuespiller Matthew Perry og Lisa Kudrow.
Skuespiller Matthew Perry og Lisa Kudrow.

WHAT: Falske rygter om afdød Matthew Perry

Efter det chokerende dødsfald har rygterne floreret, men nu viser det sig, at de ikke holder stik.

Natten til søndag delte Warner Brothers Television Group, der står bag hitserien 'Venner', den tragiske nyhed om, at Matthew Perry er afgået ved døden.

LÆS OGSÅ: Sådan snød Nikolaj kæresten: Brød helligt løfte

Artiklen fortsætter efter videoen:

Sidenhen har flere medier skrevet, at Lisa Kudrow, der spillede sammen med Matthew Perry i komedie-serien fra 1994 til 2004, har overvejet at adoptere hans hund, Alfred.

LÆS OGSÅ: Sille afslører: Snydt af produktionen

Det afkræfter People dog, da en kilde har bekræftet overfor mediet, at Matthew Perry slet ikke var hundeejer på tidspunktet for sin pludselige død.

LÆS OGSÅ: Sussi og Leo fravalgte folkekirken: Imod homoseksuelle kirkevielser

Hunden Alfred er nemlig angiveligt i 32-årige Molly Hurwitz' varetægt, som Matthew Perry var forlovet med i 2020, inden de gik hver til sit i 2021.

Siden bruddet har Molly Hurwitz jævnligt postet billeder af hunden på sin Instagram-profil.

'Venner'-stjerner i sorg

Lisa Kudrow har sammen med de resterende 'Venner'-skuespillere - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc og David Schwimmer - delt en fælles udtalelse på baggrund af Matthew Perrys bortgang til People.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor har jeg sagt nej til 'Forsidefruer'

- Vi er alle dybt knuste over tabet af Matthew. Vi var mere end blot kollegaer. Vi var en familie. Der er så meget at sige, men lige nu tager vi et øjeblik til at sørge og behandle dette ubærlige tab, skriver de indledende i opslaget.

LÆS OGSÅ: Ivan afslører: Udviklede spiseforstyrrelse efter 'Robinson'

- Vi kommer til at sige mere, når og hvis vi kan. Lige nu er vores tanker og kærlighed hos Mattys familie, hans venner og alle rundt omkring i verden, der elskede ham.

LÆS OGSÅ: Stridsøksen er begravet: Sådan er forholdet i dag

Matthew Perry blev kun 54 år gammel. Han blev fundet bevidstløs i en jaquzzi sit hjem i Los Angeles. Politiet rykkede ud i hans hjem klokken 16.00 lokal tid, efter en anmeldelse om hjertestop.