Sådan snød Nikolaj kæresten: Brød helligt løfte

Nikolaj Hvidman måtte finde sit pokerface frem, da han skulle holde sit 'Paradise Hotel'-comeback hemmeligt.

Du skal være god til at lyve og bedrage, hvis du skal være med i 'Paradise Hotel', og det har Nikolaj Hvidman bevist, at han i den grad er god til.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Sofie Lindes nye tv-projekt

Allerede inden han tjekker ind på det intrigante hotel, har han nemlig formået at lyve overfor sin kæreste, Anne Plejdrup, om, at han ikke skulle være med i programmet.

Nu fortæller Nikolaj Hvidman til Realityportalen, hvordan han har kunne holde sit 'Paradise Hotel'-comeback hemmeligt.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor har jeg sagt nej til 'Forsidefruer'

- Jeg har haft spam-mapper, jeg har skjult telefonnumre, jeg har ændret navne. Jeg har gjort alt, jeg overhoved kunne for at snyde Anne, siger Nikolaj.

Brød sit løfte

Nikolaj fortæller, at han faktisk var nødsaget til at bryde et løfte for at skjule sine rejseplaner.

LÆS OGSÅ: Aldrig set før: Kæmpe twist i 'Paradise Hotel'

- Jeg har aldrig løjet så meget i mit liv, og vi har faktisk en pinky-regel, og den må man ikke bryde uanset hvad, men jeg blev faktisk nød til at bryde den, siger han.

En uge inden afgang beder Anne nemlig Nikolaj om lov til at tjekke hans telefon igennem, fordi hun har mistanke om, at han også skal afsted.

- Hun kigger på telefonen og går direkte ind i mails, fordi det er dér, kommunikationen oftest foregår. Men hun finder ikke noget, fordi jeg har lavet en spam-mappe i spam-mappen, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter ‘Robinson’-kollaps: Ambulancen kunne ikke komme frem

- Hun kigger på mig og siger, "skat, du lover, at du ikke skal afsted", og jeg siger, "jeg skal ikke afsted", og jeg giver hende så pinky på, at jeg ikke skal afsted.

Forstår Annes reaktion

Anne har derfor ingen anelse om, at Nikolaj rejser 24 timer efter, at han har sendt hende afsted med flyveren til Mexico.

LÆS OGSÅ: Ivan afslører: Udviklede spiseforstyrrelse efter 'Robinson'

- Jeg lyver, lyver, lyver, og jeg forstår godt, at hun synes, det er en lille smule ubehageligt, for hvis jeg kan lyve om det, hvad fanden kan man så ikke lyve om i bund og grund, siger han.

Du kan se 'Paradise Hotel' klokken 20.00 på TV 3 eller allerede nu på Viaplay.