Efter ‘Robinson’-kollaps: Ambulancen kunne ikke komme frem

At Louise pludselig besvimede under ø-rådet og var svær at få ved bevidsthed skabte stort drama, da ingen ambulancer kan komme ind til ø-rådet.

Dagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' tog pludselig noget af en drejning for Louise Mammen. Hun var fredet ved aftenens ø-råd, men det endte alligevel med at være hende, der måtte forlade ekspeditionen.

LÆS OGSÅ: Børge fra 'Balladen om kolonihaven' er død

- Jeg var dejligt afslappet for første gang, og jeg havde ro i maven, for jeg var fredet og havde ikke været med i dagens dyst, så jeg var ok og havde mentalt overskud. Jeg var derfor lettet og afslappet, da jeg sad i ø-rådet, fortæller Louise til HER&NU.

Trods Louises ro slog kroppen pludselig fra og kollapser.

- Jeg kunne godt mærke, at det begyndte at klø, som det også gjorde, da jeg dejsede om første gang, og jeg fik en uro i kroppen. Jeg blev meget træt og tænkte: "Jeg får sgu lige en lur, det opdager de nok ikke". Det var så der, hvor jeg faldt om, forklarer Louise og tilføjer:

- Jeg vågnede lidt første gang, da de råbte på mig. Så faldt jeg så om igen og kan kun huske klip. Jeg lå der i lang tid, da de havde svært ved at finde en læge.

LÆS OGSÅ: Kølige 'Robinson'-Nicole: Jeg kom kun for én ting

Ifølge Louise havde de svært ved at finde en læge, da en kameramand et andet sted også var faldet om.

- Jeg kan huske, der var en panikstemning omkring mig, fortæller Louise.

LÆS OGSÅ: Skeptiske Louise om Kemals undskyldning: Skjult agenda

Ifølge Viaplay var der helt styr på situationen.

- Det er korrekt, at en kameramand blev bidt af et insekt ved dette ø-råd, men det forhindrede ikke paramedicineren i at tilse Louise hurtigt, fortæller Viaplay til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Stokholm i nyt tv-program: Gennemgår sit værste mareridt

Kunne ikke komme væk

Ifølge Louise svævede hun ind og ud af bevidsthed.

- De havde svært ved at finde ud af, hvordan de skulle få mig væk fra ø-rådet, fordi det bliver optaget i sådan en jungle, hvor ambulancen ikke kan køre ned, så man skal køres op til en hovedvej, der ligger lidt langt ude. Måske jeg blev sat på bagsædet af en jeep eller sådan, husker Louise svagt, men hun ved, hun ikke var alene.

Artiklen fortsætter under billedet.

Louise kollapser i Robinson
Louise kollapser i Robinson

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for 'Bachelor'-stjerne

Viaplay bekræfter, at ø-rådet ikke ligger optimalt i forhold til at komme væk med ambulance.

- Adgangen til ø-rådet fra landsiden foregår i firehjulstrækkere, da vejen er stejl. Deltagerne bliver altid tilset af en læge eller en paramediciner inden konkurrencer og ø-råd, og de er også til stede under samme, forklarer Viaplay.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltagere langer ud efter Viaplay: De rummede det ikke

På klinikken

Louise vågnede første gang rigtigt i ambulancen, hvor hun lå med drop, og på klinikken blev hun behandlet yderligere.

- Der fik jeg noget glukose. Jeg fik målt mit hjerte, og jeg blev i hvert fald tjekket. Det var et super professionelt lægetjek, og jeg var ikke nervøs for mit helbred, fortæller Louise og tilføjer:

- Da de havde arbejdet på mig et stykke tid, kom der nogle læger og gav mig noget mad - en brikjuice og et kogt æg. Jeg tænkte først, at det skulle jeg ikke have, for jeg vidste godt, at hvis jeg først spiste det, så var jeg ude. Så tog produktionschefen min hånd og sagde: "Louise, du er ude. Det har du været længe, og ø-rådet er afsluttet".

LÆS OGSÅ: Albert og Jennas kærlighedseventyr i ‘Vild med dans’: Det eneste par tilbage

Blev ked af det

At Louise ikke kunne vende tilbage i ekspeditionen satte gang i mange følelser.

- På daværende tidspunkt var jeg ked af det. Det var unfair. Hvis jeg havde fortsat, havde jeg gode odds for at komme langt. Jeg havde virkelig fået det godt med de gamle syd-boere. Jeg havde en følelse af, at det endelig gik min vej. At produktionen så havde taget en beslutning om, jeg skulle ud, det var mega unfair, og jeg syntes ikke, de kunne være det bekendt. Men jeg kan godt se, jeg ikke var i stand til at fortsætte, så det var nok meget godt, det var dem, der tog beslutningen, slutter Louise.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst' Thas chokeret over dommers reaktion

Louise fik ikke lov til at komme tilbage og sige farvel. I stedet kom hun efter flere dage på klinikken til deltagerhotellet, hvor hun blev mødt af Martin, Ivan og Toft.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Jacobsens smerter: Plaget af gigt