'Paradise'-deltagere langer ud efter Viaplay: De rummede det ikke

Freya og Julie Iben mener, ændringen er godt givet ud.

For manges vedkommende har det været kærkomment, at 'Paradise Hotel' inden længe vender tilbage, efter to sæsoner med 'Paradise'.

Dette gælder også Freya Sollid og Julie Iben Kristensen, der deltog i den anden og sidste sæson af 'Paradise', hvor førstnævnte da også kan kalde sig vinder af programmet.

LÆS OGSÅ: Kat Stephie overrasker: Sælger billeder på OnlyFans

- Jeg tænker kun, det er godt, de er gået tilbage til det koncept. Det rummer nogle værdier, de kan finde ud af at fremme. Det er svært at lave et program om noget, de ikke ved noget om, fortæller Freya til Realityportalen og fortsætter:

- Man kan sgu ikke stille sig op og danse tango, før man har lært det, og de havde ikke lært det. De rummede det ikke.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Stokholm i nyt tv-program: Gennemgår sit værste mareridt

Føler sig glemt i virvaret

'Paradise'-konceptet er især blevet udskældt for at være blevet for kedeligt - for mens intrigerne på hotellet, som 'Paradise Hotel' altid har været garant for, blev klippet ud, var det temaugerne, der blandt andet handlede om klima, der fik lov at fylde på skærmen.

Selv har programdirektør hos Viaplay, Kenneth Kristensen, da også udtalt, at man er klar over, at de nye koncept ikke vandt indpas hos seerne.

- Vi forsøgte noget nyt og tog en chance med 'Paradise', og vi dummede os – vi har i hvert fald måttet erkende, at det ikke har levet op til forventningerne hos vores seere og dermed heller ikke hos os selv, har Kenneth Kristiansen udtalt i en pressemeddelelse.

Mens Freya og Julie Iben godt kan give programdirektøren ret i, at man har dummet sig, ærgrer retorikken omkring 'Paradise'-sæsonerne.

LÆS OGSÅ: Knust Anna Seneca i opråb: Nok er nok

- Jeg synes, det er lidt ærgerligt, for det er som om, vi lidt bliver glemt, forklarer Julie Iben og tilføjer:

- Vi står lidt tilbage sådan: "Nå, det var os, der så var den fejl". Det er lidt ærgerligt at stå der og være billedet eller ansigtet udadtil for noget, der var en fejl. Det var jo ikke os. Vi levede op til de rammer, der blev sat for spillet.