Knust Anna Seneca i opråb: Nok er nok

Den tidligere paradiso åbner om det mareridt, hun er gennemgået.

Anna Seneca fandt som bekendt kærligheden i Oliver Erngart, da de begge deltog i sæson 16 af 'Paradise Hotel' i 2019.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark i stor sorg

To år senere blev de forældre til sønnen Mio. Ikke engang et år efter braste drømmen om en kernefamilie dog, da realityparret gik hver til sit, efter Oliver havde været Anna utro med en anden paradiso, Vanessa Johannsen.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-stjerne afslører: I familie med TV 2-kendis

I en lang video på sin Instagram-profil sætter en tydeligt berørt Anna nu ord på, hvordan det sidste halvandet år har været for hende.

LÆS OGSÅ: Niels Erik fra 'Landmand søger kærlighed' har fundet kærligheden

- Det er så ikke nogen hemmelighed, at da den drøm og vision om, at nu havde jeg en familie, - det var det, der var meningen med mit liv - da den gik i stykker, skete der noget indeni mig, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: David reagerer på Silles 'Paradise Hotel'-comeback

- Jeg gik i chok, og det rammer mig for alvor for et halvt år siden. (...) Jeg begynder at føle mig syg, jeg føler mig træt. Jeg kan mærke, der er noget, der er forkert. Jeg har det ikke, som jeg gerne vil have det.

I den periode finder Anna en knude i sit bryst og bliver selvsagt bekymret for, om det var kræft. Noget, hun heldigvis får afkræftet efter alverdens prøver hos lægen og lang tid i uvished.

LÆS OGSÅ: Boris Hiort afslører: Derfor gik vi fra hinanden

Efterfølgende oplever hun en reaktion og beskriver det som starten på et vaskeægte helvede.

Selvom lægerne kunne berolige Anna med, at hun ikke var syg, følte hun stadig, at noget var galt, hvorfor hun bliver henvist til en psykiater.

LÆS OGSÅ: Claus Elmings mest akavede øjeblik i 'Vild med dans'

- Hun åbner op for en byld, der bare har blødt i flere måneder hos mig. Hvilket både var rigtig rart og rigtig ubehageligt. Det sidste halve år, der har jeg grædt mig selv i søvn, jeg har været forvirret og jeg har været ked af det. Jeg har flygtet fra mig eget hjem, fortæller hun i den sårbare video.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Jeanette sælger brudekjolen

Samtalerne med psykiateren har givet den tidligere paradise indblik i, at hun har haft smidt sig selv i en overlevelsestilstand på baggrund af at miste drømmen om en kernefamilie.

LÆS OGSÅ: Patrick Holsøe har fundet kærligheden: Jeg er så forelsket

- I de uger, hvor jeg ikke har min søn, så rammer virkeligheden for mig. Det er det mareridt, jeg bliver ved med at vågne op fra og vende tilbage til. Og jeg har bare prøvet at flygte fra den virkelighed, fortæller Anna og slår fast:

- Jeg føler kun alle de her ubehagelige, fucked up, ængstelige følelser, når jeg ikke har min søn.

LÆS OGSÅ: Første 'Paradise Hotel'-par bekræftet: Det faldt de for

Maner rygter til jorden

At Annas liv den seneste tid har været turbulent og præget af blandt andet flytninger og udlandsrejser, har resulteret i, at alverdens rygter har floreret på de sociale medier.

Selv havde hun ikke regnet med, hun skulle lave en video af den karakter, men de mange rygter har gjort, at hun føler sig nødsaget til at stå op for sig selv.

LÆS OGSÅ: Skandale inden 'Vild med dans': Sarah Grünewald ramt af sygdom

- Jeg synes bare, det er gået for vidt. At starte rygter omkring, at jeg skulle sulte mig selv og kaste op. Have et misbrug og tage diverse stoffer, eller ryge hash i samvær med mit barn, lyder det fra en grådkvalt Anna, der tilføjer:

LÆS OGSÅ: Sussi presset til at afsløre utroskab

- At skulle gå og bekymre sig om, om man modtager en underretning, på baggrund af de her antagelser, når man samtidig og sideløbende med det heler. Heler for noget, som gør ondt.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Familien fra Bryggen'-stjerne indtager 'Paradise Hotel'

Se hele videoen herunder.