Fandt stor knude i brystet: Nu har Anna Seneca endelig fået svar

Efter en måned i uvished kan realitydeltageren endelig ånde lettet op.

Den 27-årige realitystjerne Anna Seneca var chokeret, da hun i midten af april gik til lægen med en knude i brystet og fik besked på, at der var risiko for, at det var kræft.

LÆS OGSÅ: Christel afslører ny fyr

Her, snart en måned efter, har hun dog endelig svar på noget af den triple-test (mammografi, ultralyd og biopsi), som hun efter den hårde besked fik fortaget på en privatklinik.

- Jeg er så glad, lettet og måske lidt i chok. Men alt i alt glad. Jeg har netop fået svar på min biopsi, som ikke viser tegn på malignitet. Altså ingen ondartede celleforandringer. Jeg slipper med chokket, skriver den tidligere realitydeltager på sin story på Instagram

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas bestormet efter brud: Jeg er chokeret

Selvom Anna Seneca er lykkelig over at være sund og rask, er der stadig noget ved hele situationen, som går hende på.

- At jeg samtidig med ovenstående skal deale med mennesker, som tror, jeg lyver om noget så omfattende, er mig en gåde. Som om forløbet i sig selv ikke er sårbart, ømt og ubehageligt nok i forvejen, skriver Anna.

- At jeg skulle opfinde noget så usselt, det har påvirket mig meget. Jeg har efterhånden erfaret, hvilken SoMe-mobning, hetz, shame - kært barn har mange navne - der befinder sig nu til dags. Jeg er med tiden blevet hårdhudet, når det kommer til den salgs. Men hertil og ikke længere. Det var grænsen.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er deres nye program

For at slippe for flere rygter og anklager har Anna delt et billede af sin journal i sin story som dokumentation.

- Jeg flover mig egentlig over, at jeg føler et "behov" for at bevise, at jeg nu har afsluttet den længste måned i mit liv. Og med det vil jeg sige tak for jer, der har sendt mig kærlighed og varme beskeder. Nu vil jeg glæde mig over situationen og fordøje det hele, slutter hun.