'The Ultimatum' sæson 2
'The Ultimatum' sæson 2

'The Ultimatum'-par skal være forældre

Det går strygende for parret, der ellers var ganske uenige om, hvordan deres fælles fremtid skulle se ud.

I den seneste sæson af 'The Ultimatum' var gymnasiekæresterne James Morris og Ryann McCracken Morris ikke helt enige om, hvordan deres fremtid sammen skulle se ud.

LÆS OGSÅ: De nye Bachelorettes afslører: Tætte veninder

Artiklen fortsætter under videoen...

Parret havde dengang været sammen i syv år, og for Ryann stod der snart ægteskab i kalenderen. Det krævede da også en markant øjenåbner, hvor blandt andet en anden mand fik følelser for Ryann, før James' knæ begyndte at klø.

Det skete så endelig til slut i programmet, og løfterne blev gjort til virkelighed, da parret for et halvt år siden endelig kunne binde en knude på det ægteskabelige bånd.

LÆS OGSÅ: Kendispar i babylykke: Er blevet forældre igen

Artiklen fortsætter under opslaget...

Nu har parret så taget det næste store skridt sammen. De venter nemlig deres første barn.

- Baby Morris kommer til oktober 2024, skriver de i et fælles opslag på Instagram, hvor en collage af billeder viser det forelskede par, Ryanns gravide mave samt scanningsbilleder, hvortil der står teksten:

- Kærlighed ved første blik.

Parret er de første, der kan melde ud om en familieforøgelse, efter realityprogrammet har været afsluttet. I den første sæson var det en højgravid Madlyn, der mødte op til reunion-afsnittet med sin forlovede Colby. I sæson to måtte Brian og Lisa forlade sæsonen, da Lisa var gravid, og derfor var de to allerede blevet forældre, da der var reunion.