Kat Stephie overrasker: Sælger billeder på OnlyFans

Skuespiller og manuskriptforfatter Kat Stephie har kastet sig ud i en ny karriere.

Sideløbende med sin karriere som skuespiller og manuskriptforfatter har Kat Stephie, 37, kastet sig ud i et nyt eventyr på OnlyFans.

LÆS OGSÅ: Skandale inden 'Vild med dans': Sarah Grünewald ramt af sygdom

Artiklen fortsætter under videoen med Nicole fra 'Robinson'...

Her kan interesserede følgere købe sensuelle billeder af hendes fødder. For den tidligere Sukkerchok-sanger er profilen på OnlyFans, som mange primært forbinder med hjemmelavede pornovideoer, en del af en rejse for selv at elske sin størrelse 40-fødder.

LÆS OGSÅ: Lasse Skriver i retten: Vidner i sag om Farhads onkel

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at hun ligesom sin mor, der også var ked af sine fødder, har gemt dem væk og tænkt, at der var noget galt med dem. Nu nyder hun opmærksomheden på OnlyFans og glæder sig over kontakten med dem, der skriver til hende.

LÆS OGSÅ: Stig Rossen stopper med musicals: Klar til nyt kapitel

– Folk har været meget forsigtige og respektfulde i deres henvendelser. Og jeg kan godt rumme det, når folk er søde og velovervejede og ikke bare skriver, at de vil smække mig i røven. Det er bare sjofelt. Men folk har ment det som en kompliment, og så har jeg langsomt fået et bedre forhold til mine fødder og omfavnet dem på en sund måde. For de fortjener min kærlighed. De bærer jo rundt på mig hver dag, siger hun til avisen.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Familien fra Bryggen'-stjerne indtager 'Paradise Hotel'