'Bagedyst' Thas chokeret over dommers reaktion

Der blev ikke taget godt imod den kage, som Thas afleverede til dommerne.

Det er ikke tilfredse dommere, der smager på den cartoon-kage, som Thas har lavet, i aftenens episode af 'Den store bagedyst'.

LÆS OGSÅ: Skandale inden 'Vild med dans': Sarah Grünewald ramt af sygdom

Tværtimod er det tydeligt at se, at der er noget helt galt med den kage, som dommerne netop har smagt, og da kameraret klipper over til Thas, så ser hun ret så chokeret ud over dommernes reaktion.

- Jeg var super overrasket. Jeg tænkte, at jeg var nået så godt i mål, og at det var gået godt. Så ser jeg bare deres ansigter, og så tænkte jeg bare: "Nej, nej. nej, nej, hvad er det, der er gået galt?" Så det hele vender bare, og jeg havde slet ikke forventet det. Og så var jeg jo så tæt på at ryge ud efter det. Der reddede jeg den lige på målstregen med de jeans, fortæller Thas.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Emilie Hoffmann afslører ny fyr

Selvom dommerne altså ikke lige fandt en grimasse, der kunne passe, så synes Thas ikke, at deres reaktion var for voldsom.

- Jeg syntes, det var så fair. Altså, det gjorde igenting. Jeg var bare så overrasket over, hvorfor det skulle smage dårligt, siger hun.

LÆS OGSÅ: SE DE VILDE BILLEDER: 'Paradise Hotel'-premieren stak af

Glemte sukker

Årsagen til kagens meget saltede smag var, at Thas havde glemt en ellers vigtig ingrediens i smørcremen.

LÆS OGSÅ: Fandt kæreste efter 12 år: Nu er det slut

- Jeg kan huske, at jeg stod og piskede det, og så tænkte jeg: "Jeg putter lige sukker i bagefter", og så har jeg bare ikke puttet det i. Og det er så sindssygt, fordi man ser det på TV og tænker: "Hvordan kan man glemme at putte sukker i?", og så gør man det selv. Men det er bare, fordi man er så presset og har gang i tusind ting, afslutter hun.

Du kan se 'Den store bagedyst' på DR1 hver lørdag klokken 20 eller på DRTV lige her.

LÆS OGSÅ: Felix Smith viser ny kæreste frem