Albert og Jennas kærlighedseventyr i ‘Vild med dans’: Det eneste par tilbage

Ingen af de tidligere romancer, som er opstået i programmet, er holdt.

Intet mindre end seks kærestepar er det blevet til i løbet af de 20 sæsoner af 'Vild med dans', som er rullet over skærmen.

Allerførst fandt Mie Moltke og skuespiller Lai Yde melodien i fjerde sæson, og i den sjette sæson sprang hele to par ud som kærester efter programmerne, Noam Halby og Katrine Bonde samt Lisa Lents og Michael Olesen.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv! Jens Werner fik rørende gave

Derudover fandt Joakim Ingversen og Claudia Rex sammen efter at have været dansepartnere i den niende sæson, og fire år senere stod også skuespiller Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk frem som par.

Ingen af ovenstående danner dog par i dag, hvorfor Jenna Bagge og Albert Rosin Harson, der fandt sammen året efter de dansede sammen i 2020, kan bryste sig af at være det eneste vedholdende 'Vild med dans'-par.

Og de er da også klar over, at de har programmet at takke for deres forhold.

- Vi havde ikke været sammen i dag, hvis vi ikke havde mødt hinanden her, for hvor skulle det være? lyder det fra Jenna efter fredagens jubilæumsafsnit, hvor hun fik fornøjelsen af at have kæresten med på gulvet igen.

LÆS OGSÅ: Claus Elmings mest akavede øjeblik i 'Vild med dans'

Selv peger hun da også på, at de ikke umiddelbart er et åbenlyst match. En af grundende hertil kunne være, at parret har 13 års aldersforskel mellem sig - ikke desto mindre lød det dem ikke stoppe forelskelsen, og i dag er de et sted, hvor de - ligesom man ser det på film - færdiggør hinandens sætninger.

- Hvis ikke, vi var blevet parret sammen af nogle andre, siger Albert, mens Jenna bryder ind:

- Så havde vi måske ikke selv opdaget, at det var det, vi skulle.