Thomas Bo Larsens barske barndom: Misbrugt som 12-årig

Nu fortæller skuespilleren åbent og ærligt om, da han som barn var udsat for et seksuelt overgreb.

Skuespilleren Thomas Bo Larsen, 59, lukker op for sin benhårde livsfortælling med misbrug af sprut, piller og stoffer gennem mere end 35 år i bogen ”Fri mand”.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det hårde ungdomsliv i Værebro Parken i Bagsværd sendte ham også i armene på den pædofile pædagog Thorvald.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh deler hjerteskærende nyt om sønnen Sebastian

Den dengang 12-årige Thomas og et par af hans kammerater var til aftensmad hos pædagogen, som serverede Stroh Rom til koteletterne. Indtil da havde Thomas ”kun” sniffet lightergas og røget hash, så rommen på 80 procent gjorde ham hurtigt spritstiv.

- Jeg husker ikke ret meget andet, end at jeg lå i en seng og kunne mærke, at der skete noget, som jeg syntes var meget mærkeligt. Jeg var alene med Thorvald i værelset. Han begyndte at tage på mig og åbnede mine bukser. Jeg var panisk angst, fordi jeg skammede mig sådan over min omskårne pik, men især over det vildt ubehagelige, han var i gang med. Den her store mand gik ned og suttede på min pik. Jeg nåede lige at mærke noget varmt, så blev jeg reddet af de andre drenge, der væltede ind i rummet.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor har jeg sagt nej til 'Forsidefruer'

- ”Hvad fanden sker der her?” råbte de, “Fy for helvede, mand!” Han blev helt paf og holdt op, og andet husker jeg ikke fra den aften. Men hvad fanden skete der for en voksen mand, der drak en 12-årig dreng fuld i Stroh Rom for at komme i bukserne på ham? Jeg havde et had til den klamme stodder i 10 år og et brændende ønske om at gennembanke ham, hvis jeg mødte ham igen. Simpelthen smadre ham fuldstændig. Heldigvis mødte jeg ham aldrig igen, men det var mit første møde med både alkohol og det seksuelle, fortæller Thomas Bo Larsen i bogen.

I dag har Thomas været både clean og ædru i 10 år.