Nadja Kaagh, ægtemand René og drengene Sakarias og Sebastian er også med. (Foto: Krestine Havemann/SBS)
Nadja Kaagh, ægtemand René og drengene Sakarias og Sebastian er også med. (Foto: Krestine Havemann/SBS)

Nadja Kaagh deler hjerteskærende nyt om sønnen Sebastian

Nadja Kaagh mistede pludselig sin 20-årig søn.

Den 21. december 2022 blev Nadja Kaaghs hjerte knust for altid, da hun pludseligt og uventet mistede sin ældste søn, Sebastian, som danskerne lærte at kende i serien 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Louise skuffet over produktionen: Det kan ikke blive mere uretfærdigt

Siden har Nadja været god til at tage sine følgere på de sociale medier med i sorgen, da hun har sat ord på, hvad der har fyldt.

Her snart et år efter døden indtraf, deler Nadja nyt om sønnen, som for mange vil være hjerteskærende at læse.

- Jeg kæmper rigtig meget med, at minderne falmer, og jeg skal kæmpe for at genkalde mig Sebastians stemme, hans duft eller følelsen af ham, skriver Nadja i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-stjerne kørt galt: Besvimede i bilen

Føler sig snydt

Ifølge Nadja oplever hun sorgen anderledes end sine nærmeste.

- Andre i min familie hører ham hver dag. Jeg føler mig snydt! For mig forsvinder han en lille smule hver dag, ikke at jeg glemmer ham, men som om mine sanser bliver indhyldet i en tykkere og tykkere tåge for hver dag, der går.

LÆS OGSÅ: Ny dokumentar om Don Ø: Unikt og ærligt indblik

Nadja føler ikke skyld, men for hende gør det sorgen ensom.

- Jeg kan blive helt sur, når nogen har drømt om ham, fordi han ikke har besøgt mine drømme mere end to gange på de sidste 10 måneder. Og der er intet, jeg hellere vil end at kunne drømme om ham, huske ham, mærke ham og høre ham fortæller Nadja videre i opslaget.

LÆS OGSÅ: Børge fra 'Balladen om kolonihaven' er død

Når Nadja finder en lille håndafstøbning frem af Sebastian fra da han var seks år, husker hun ham dog tydligt og har følelsen af, at hun kan holde ham i hånden igen. Se mere om det herunder:

- Jeg kan kende hver lille nedbidt negl, hver lille fuge, og det er en gave at kunne tage hans lille hånd i min rent fysisk, når hukommelsen fortsætter med at være en kamp, slutter hun opslaget.