Katerina Pitzner ikke i tvivl: Vi dør aldrig

Katerina Pitzner deler ud af sin overbevisning om menneskets eksistens.

Katerina Pitzners Instagram-profil er blevet et talerør inden for filosofi, mystik, eksistens, åndsbevidsthed, energi, metafysik og et stænk af kvantefysik. Det er det, der optager hende i sit nye liv i Italien, efter hun sagde farvel til Diamantbørsen i Danmark.

LÆS OGSÅ: Anders i babylykke: Far for ottende gang

I Pitzners opslag er budskabet klart - vi dør aldrig.

- Alle de største lærere, lige fra Moses, Buddha, Jesus, Muhammed, Confucius, Lao Tzu og mange andre lærte os, at mennesket i sin essens ikke er sin krop. Vi er ren bevidsthed, der kommer ind i kroppen, og som fortsat eksisterer, når kroppen ikke længere fungerer, skriver Pitzner i opslaget og uddyber:

- I hjerneforskning er der masser af viden om hjernens funktioner, men der er ikke meget viden om bevidsthed. Det er, fordi hjernen ikke producerer bevidsthed, men fordi den fungerer som en slags vært for denne bevidsthed. Ligesom det ikke er din computer, der har skabt indholdet/programmerne. Den opbevarer indholdet. Når computeren ikke kan længere, forsvinder indholdet ikke. Det er uploaded i “skyen”. Præcis som hos mennesker. Når kroppen ikke længere fungerer, forlader bevidstheden vores krop i den fysiske 3D verden til en højere frekvens og anden dimension.

Ifølge Katerina Pitzner overlever bevidsthed kroppens fysiske død.

- Den (bevidstheden red.) forsvinder aldrig, den kan kun transformeres fra en form til en anden. Derfor dør vi aldrig, skriver Pitzner.

Se hele opslaget herunder: