Katerina Pitzner er tilbage: Udforsker forholdet til Gud

I flere måneder var der stille, men nu har Katerina en mission.

Midt i kaos om datteren Elvira Pitzners skæbne i Dubai, valgte Katerina Pitzner at lukke ned for sin Instagram-profil, hvor hun ellers havde ytret sig offentligt om sin datters situation i ørkenstaten.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother i vildt frieri: Skal giftes for fjerde gang

Elvira er nu tilbage i trygge omgivelser i Danmark og blev ikke tiltalt for utroskab, men om det er roen, der har fået Katerina til igen at være offentlig på sin Instagram, vides ikke, men nu er hun tilbage.

Sidste år tog diamantdronningen en stor beslutning om at forlade Diamantbørsen og samtidig forlade sit hus i Danmark for at flytte til Italien. Til at starte med vidste Katerina ikke, hvad hun søgte - andet end forandring, men det har hun nu fundet ud af.

- Jeg ændrede kurs, forlod min ellers sunde forretning og flyttede til udlandet (igen) og begyndte at læse (igen). Hverdagen bruger jeg for tiden stort set nu kun på at studere, meditere, filosofere, skrive, udforske og på at skabe en eller anden form for integration af det hele, fortæller Katerina i et længere opslag på Instagram og tilføjer:

- Jeg har fået en slags mission om, at jeg i dette liv skal udforske mit forhold til Gud, vores eksistens og formål. Det gør mig lykkelig, nysgerrig og taknemlig, og det føles nærmest som om, at alt forud i mit liv har ledt op til dette. Så jeg er pt. landet et rigtig godt sted.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager flytter sammen med kæresten

Det er ikke kun Katerinas hverdag, der har skiftet kurs, det vil hendes sociale platform også gøre.

- Jeg har virkelig noget på hjerte i forhold til at dele mine interesser inden for filosofi, mystik, eksistens, åndsbevidsthed, energi, metafysik og et stænk af kvantefysik. Derfor vil mit lille vindue til verden her på IG fremover primært blive brugt til at dele disse interesser.

LÆS OGSÅ: Cecilie Stenspil afslører tv-snyd i 'Badehotellet'

Se hele opslaget herunder: