Årets par 2023: Vi er både stolte og ydmyge

Læserne hos HER&NU og Realityportalen elsker Jeanette og Michael.

Jeanette Jagoni og Micheal Edward Hansen fandt kærligheden i DR-programmet 'Gift ved første blik, hvor de sagde ja til hinanden uden at have set hinanden før.

LÆS OGSÅ: Dansk kendispar går hver til sit

Siden er kærligheden blomstret, parret er flyttet sammen i Jeanettes hus, har sat Michaels lejlighed til salg og planlægger endnu et bryllup.

Hvert år stemmer HER&NU og Realityportalens læsere på, hvem der skal være 'Årets par', og i 2023 taler stemmerne sit tydelige sprog.

Med hele 53% af alle stemmerne vinder Jeanette og Michael titlen som 'Årets par 2023', og de får hele 43% flere stemmer end par nummer to, der er Tony og Saiyan fra 'Grænseløst forelsket'.

- Vi er overvældede og taknemmelige over at have vundet titlen som årets par. At tænke på, at så mange af jeres læsere har stemt på os, gør os både stolte og ydmyge, fortalte Jeanette og Michael, da HER&NU/Realityportalen fortalte dem den glædelige nyhed.

- Vi ser frem til at fortsætte med at dele vores rejse og oplevelser med alle, der har lyst til at følge med. Tak for støtten og kærligheden, vi har modtaget i år, slutter parret og ønsker alle et godt nytår.

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha forlovet: Det kom som et totalt chok