Janni Ree under kniven igen: Ny øjenoperation

"Forsidefruen" har fået en øjenlågsoperation efter fjernelsen af filler.

For et halvt år siden tog Janni Ree, 53, en stor beslutning.

For at komme tilbage til et naturligt look, planlagde hun at få fjernet alle implantater fra sin krop.

LÆS OGSÅ: Prinsessen blev dybt berørt: Maries tårer

En proces, som plastikkirurgi klinikken Agate i Nordsjælland blev sat i spidsen for. Udover brystimplantater inkluderede det også filler, hun havde under sine øjne.

Janni Ree en uge efter operationen.
Janni Ree en uge efter operationen.

Men efter filleren er blevet opløst og erstattet med fedt fra Jannis egen krop, opstod der et nyt problem, som hun fik løst lige før jul.

LÆS OGSÅ: SØDE BILLEDER: Frederik og Mary hånd i hånd i Aarhus

- Fedtet havde lagt sig rigtig fint, men som når man får taget silikone ud af brysterne, så bliver huden jo slap. Nu har jeg gået tre måneder og ventet på hvordan fedtet skulle lægge sig. Men det kunne ikke råde bod på den slappe hud. Så nu har jeg fået en nedre øjenlågsoperation. Og det er kun en uge siden, så jeg går igen med store solbriller, ler Janni, der føler sig som en hemmelig agent, når hun formummet går rundt i det overskyede decembervejr eller i supermarkedet med store solbriller.

Janni Ree under kniven på klinikken Agata.
Janni Ree under kniven på klinikken Agata.

Hun lægger ikke skjul på, at hun fortryder, at hun i sin tid fik filler i ansigtet.

- Jeg vil advarer alle mod at få filler under øjnene. Man ender med to buler nede langs kinden fordi det samler sig som små poser og vandrer ned ad. Så ser man ud som om man ikke har sovet i flere dage. Og det var jo ikke meningen med at få filler. Men nu er det heldigvis ude, slutter Janni Ree.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary bryder tavsheden: Brug for omsorg