Årets tv-person.
Årets tv-person.

Årets tv-person er kåret: Her er vinderen

HER&NU/Realityportalens læsere har fundet seer-favoritten fra årets tv-programmer.

Rigtig mange både nye og gamle tv-formater fik sin plads i sendefladen i 2023, og dertil hører sig jo også nogle deltagere.

LÆS OGSÅ: Philip May sætter ord på familieforøgelsen: Vi glæder os

Artiklen fortsætter under videoen...

Mange store personligheder, folk har grinet af, grinet med, grædt med eller på anden vis været imponeret eller overrasket over har gjort sit indpas hos seerne.

I HER&NU/Realityportalens afstemning om, hvem der skal løbe med titlen som 'Årets tv-person' hersker der dog ingen tvivl om, hvem der har brilleret mest på skærmen.

Det er nemlig ingen ringere end tidligere TV Avisen-vært Tine Gøtzsche, der sprang ud ud som realitystjerne i TV 2's nye underholdningsformat 'Forræder'.

Og den titel passer hende helt bestemt.

- Det synes jeg da er fantastisk, det er jeg meget, meget glad for og overrasket over, fortæller Tine til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Årets tv-øjeblikke 2023

Hun modtager titlen med stor taknemmelighed og kan nu varme sig ved tanken om, at seerne har haft stor glæde af at have hende tilbage på skærmen i 2023.

- Det bliver man sgu da glad i låget over, at der er nogen, der synes, at de har nydt at se på det, man har lavet - det er virkelig en dejlig julegave, lyder det fra 'Forræder'-stjernen.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Jonas afslører kendt kæreste