Tv-værter i jubel: Klar til lysere tider

101.087.510 kroner blev der samlet ind, og for de fem værter var det en en fornøjelse at løfte rollen som værter for en aften i den gode sags tjeneste.

Mens stormen Malik indtog Danmark, stod danskerne sammen og fik i alt samlet 101.087.510 kroner ind i løbet af underholdningsshowet 'Danmarks Indsamling', som værterne Lotte Friis, Tine Gøtzsche, Kristian Ring-Hansen Holt, Andreas Bo og Jesper Nøddesbo stod i spidsen for.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-succes lagt for had: Vi fortsætter

For andet år i træk er der gennem hele januar blevet samlet ind til coronakrisens børn, og i sidste lørdags kulminerede det hele altså i DR's fem timer lange show live fra Musikhuset Esbjerg, hvor kendte danskere sad klar i callcenteret.

– Det var magisk og udfordrende på samme tid, siger Kristian Ring-Hansen Holt om aftenens værtstjans.

– Jeg synes, det var sjovt at få lov til at lave et stort tv-show, det kunne jeg da godt tænke mig at få lov til at lave mere af. Det største tv-show, man kan få lov til at lave, er i mine øjne Melodi Grand Prix, fortæller 'Aftenshowet'-værten, der søndag blev fanget i Esbjerg på grund af storm og måtte vente to en halv time i toget på afgang mod København.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

Udover planer om flere værtsjobs, ser han også frem til foråret.

– Jeg skal fejre min 50-års fødselsdag i New York. Det glæder jeg mig til, fordi jeg af min kone, verdens dejligste kvinde Julie, har fået billetter til Billy Joel koncert i Madison Square Garden, og det bliver fantastisk.

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet