Abdels søde 2023-minde: Det første skridt

Abdel Aziz Mahmoud er ikke i tvivl om sit mest mindeværdige øjeblik i 2023.

Selvom 'Go’ Aften Live'-værten Abdel Aziz Mahmoud rundede 40 år i sommer og fejrede det med en kæmpe fest med familie og venner, så er han ikke et sekund i tvivl om, hvad han husker bedst fra i år.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy deler gave fra mor juleaften

– Det var min datters første skridt. Det var i november, og nu går hun hele tiden. Jeg lagde det ud på Instagram, og nu har det mere end 300.000 visninger. Det er helt sindssygt og flere, end der ser mit tv-program, fortalte Abdel grinende til optagelserne af 'De største øjeblikke' i Operaen.

LÆS OGSÅ: STEM HER: Årets vært 2023

Abdel har datteren Ava på 16 måneder i en regnbuefamilie med sin mand, Andreas Gylling Æbelø, og deres veninde Anne. 2024 står i familiens tegn for Abdel.

– Min yngste lillebror, Nadim på 28 år, har de seneste år arbejdet på ambassaden i Etiopien, og jeg glæder mig faktisk til at få ham hjem. Jeg håber ikke, at han forlænger dernede. Nu skal han hjem og være onkel for min datter. Han arbejder hårdt, og jeg er meget stolt af ham, men nu skal han hjem. Det er ikke det samme at Facetime med ham. Så det glæder jeg mig til.

LÆS OGSÅ: Ny erobring: Her er Leos private flamme

'De største øjeblikke' kan ses på TV 2 Play og TV 2 30. december.