Ærlige Jimmy Jørgensen: Mor tævede mig

Jimmy Jørgensen kunne hverken få fred i hjemmet eller skolen.

Som barn blev Jimmy Jørgensen mobbet i skolen og kaldt ”rødhudet” på grund af sit store modermærke i ansigtet. Men heller ikke i barndomshjemmet kunne den nu 59-årige sanger og skuespiller være i fred.

– Min mor tævede mig. Hun stoppede først den dag, jeg var stor nok til at slå igen, og fra den dag stoppede volden. Jeg ved også, at jeg havde været en abort, hvis min mor havde haft magt, som hun havde agt, fortæller han i et interview med Ud&Se. Jimmy har fået fortalt, hvordan hans mor, der som 17-årig blev gravid med en engelsk sømand, som hun havde mødt på bodegaerne på Islands Brygge, desperat forsøgte at abortere.

LÆS OGSÅ: Kasper og Helena giver gode råd til nye 'Bachelorette'-deltagere

– Der var jo ikke fri abort dengang, den kom først engang i 70'erne.

Hun tog luften ud af cykelhjulene og kørte ned ad trapper, kastede sig ned af trapper og prøvede alt muligt. Men jeg sad fast. Hvis der havde været fri abort, så havde jeg nok ikke været her, har Jimmy, der blev født i 1964, sagt i et interview med Radio4. Først i 2008 lykkedes det ham at få kontakt til sin far, der efter eventyret i København var rejst hjem til York, hvor han havde kone og tre børn.

LÆS OGSÅ: Janni Ree mindes drama i 'Forsidefruer': Produktionen græd