Læserne har talt: Her er årets vært 2023

Vinderen er i den grad vild med læserne hos HER&NU og Realityportalen.

2023 har budt på et væld af tv-formater - nye, såvel som ukendte.

I den anledning har HER&NU/Realityportalens læsere kåret årets bedste tovholder på de mange programmer, og her er ingen tvivl.

LÆS OGSÅ: Årets par 2023: Vi er både stolte og ydmyge

Det er nemlig den mangeårige vært på 'Robinson Ekspeditionen', Jakob Kjeldbjerg, der løber med titlen - og denne falder bestemt i god jord.

- Jeg er vild med HER&NU/Realityportalens læsere - det har jeg altid været, udbryder en benovet Jakob Kjeldbjerg, da han bliver overrakt nyheden.

Han understreger, hvor glad og stolt han er over at blive tildelt titlen, mens han da heller ikke vil tage hele æren for den selv.

- Jeg minder lige mig selv om, ret hurtigt, at jeg bliver kåret takket være 1: Mine deltagere, som leger med og reagerer på det, jeg udsætter dem for - ellers havde det hele jo været ligemeget, siger Kjeldbjerg og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Taler ud om bruddet: Alt for konfliktfyldt

- Og 2: Mine 'Robinson'-kolleger, som holder en gigantisk maskine i gang, så jeg kan stå og spille smart og brillere. Det kræver jo virkelig et fundament, og der er det bare en velsmurt maskine.

- Den tredje, som jeg tilegner den her, det er min kone. Hun er meget god til at sætte det i perspektiv. Vi ser 'Robinson Ekspeditionen' sammen - alle afsnit, og det, hun bemærker, er, at jeg med årene er blevet mere rund, mere empatisk. Der er jo det der, hvor jeg står og råber og skriger, som alle synes er skideskægt, men det empatiske og omfavnelsen af deltagerne, når det går mindre godt, fylder mere og mere. Det kan hun godt lide - det kan man min mor i øvrigt også.

LÆS OGSÅ: Janni Ree under kniven igen: Ny øjenoperation

Der er da heller ingen tvivl om, at 'Robinson Ekspeditionen' står Jakob Kjeldbjerg meget nært.

- Det er bare verdens bedste tv-format, og jeg ville ønske, det var mig, der havde fundet på det.