Melvin Kakooza: Genforenet med morfar

Melvins smil er ekstra stort i disse dage.

Tv-vært Melvin Kakooza blev født i 1991 i Uganda, men kom allerede i 1992 til Danmark. Her flyttede han sammen med sin familie til Fredericia og endte med at bo i byen i 17 år, inden han i gymnasiet flyttede til Kolding, senere til Aarhus og i dag bor han i København.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Irina Olsens nye tv-program

Melvin er et stort familiemenneske, hvilket blandt andet kan ses på hans Instagram-profil, hvor han med jævne mellemrum deler billeder af familien. En man ikke ser så tit, er Melvins morfar, men det vil måske ændre sig nu.

- Skal hente min morfar i lufthavnen. Sidst, jeg så ham, var i 2015, da jeg studerede til lærer. Det bliver sjovt at fortælle om de sidste par år, skriver Melvin i en story på Instagram, hvor han også deler et billede af sin morfar - en nydelig mand, der ankommer i mørkeblåt jakkesæt.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Skal alligevel på bryllupsrejse

Også Melvins mor, Carolyne Kaddu Rasmussen, der er efterhånden er blevet en kendt skikkelse i det danske medielandskab, efter hun i TV 2-programmet 'Helt sort' med humor og varme driller Melvin, når han rejser rundt i det danske land for at forstå nogle af de mærkelige, danske traditioner, er glad for at få sin far hjem.

- Thank god my papa is here, skriver Carolyne i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza: I gang med ny sæson

Se et billede af Melvins morfar herunder fra 2019:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Carolyne Kaddu Rasmussen (@carol_kaddu)