Melvins kæmpe chok: Bliver ikke vært på 'X Factor'

Melvin Kakooza er desværre blevet ramt af alvorlig sygdom.

Vi var mange, der jublede, da det midt i december kom frem, at den 29-årige tv-vært, skuespiller og komiker skulle være vært på 'X-factor' - og Melvin selv jublede også.

Men nu har sygdom på tragisk vis og i sidste øjeblik sat en stopper for det hele. Melvin Kakooza har nemlig desværre fået en hjernetumor i baghovedet. Det fortæller TV 2 i en pressemeddelelse.

Hjernetumoren er godartet, og den er nu opereret væk.

LÆS OGSÅ: Nødsaget til at deltage i realityprogram: Jeg havde simpelthen ikke lyst

-  Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid, forklarer Jakob Riis, der er Melvin Kakoozas manager.

Melvin havde gået og følt ubehag, og det viste sig, at han i noget tid har haft tumoren i baghovedet.

Afløseren for Melvin

Sofie Linde og Melvin Kakooza nåede at være værter sammen på de forskellige bootcamps. (Foto: Bo Nymann.)
Sofie Linde og Melvin Kakooza nåede at være værter sammen på de forskellige bootcamps. (Foto: Bo Nymann.)

Selvom den nu er opereret væk, så bliver han ikke i stand til at stå på 'X-Factor'-scenen under liveshows, hvor han skulle have været vikar for Sofie Linde, der er på barsel.

LÆS OGSÅ: Derfor tror Google, Christian Arnstedt er død

TV 2 præsenterer hurtigst muligt en afløser.

- Vi er enormt berørte af situationen og ønsker Melvin alt det bedste. Nu er han sygemeldt og har brug for al den ro og fred, han kan få. Derfor kommer Melvin naturligvis heller ikke til at være vært på 'X Factor'. Det er vi oprigtigt meget kede af, for Melvin ville have været en fantastisk vært, lyder det fra underholdningsredaktør på TV 2, Dorte Borregaard.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Paradise Hotel’ får nye værter

Det blev altså en alt for kort fornøjelse for den ellers altid så storsmilende Melvin Kakooza, som vi kun lige nåede at opleve i selskab med Sofie Linde under de seneste to fredage til dommernes bootcamps.

Melvin Kakooza er kendt for flere sæsoner af ‘Helt sort’, som han vandt en pris for som ‘Årets vært’ ved ZULU Awards 2020. Han har også været med i ‘Stormester’ på TV 2, spillet hovedrollen i tv-serien ‘Sunday’, og været vært på Gaffa Prisen 2020. I foråret havde en massere danskere glæde af Melvins 'coronafitness' på de sociale medier.

Melvins afløser skal være klar allerede på fredag den 26. februar, hvor det går løs med første liveshow i 'X Factor'.

LÆS OGSÅ: KÆMPE BRØLER: Har du spottet fejlen?