Afslører vildt vægttab

Den garvede komiker har taget kampen op mod de ekstra kilo.

Den altid storsmilende Melvin Kakooza åbner nu op omkring sit sygdomsforløb, og hvordan han har måttet kæmpe sig tilbage på mere end en front.

LÆS OGSÅ: Skandale inden 'Vild med dans': Sarah Grünewald ramt af sygdom

- Livet efter sygdom kan være en lang rejse, og det går ikke altid så hurtigt, som man godt kunne tænke sig! Vægten sagde 118 kg sidste sommer, og energien var næsten helt væk. Men efter en sej kamp i motionsrummet er jeg på vej tilbage, og målet under 90 kg er nået, skriver Melvin på Instagram, hvor han fremviser billeder fra før og efter vægttabet.

LÆS OGSÅ: SE DE VILDE BILLEDER: 'Paradise Hotel'-premieren stak af

I februar 2021 blev Melvin Kakooza ramt af en hjernetumor og måtte opereres med det samme. Det sendte chokbølger gennem det danske land, og Melvin måtte sygemeldes fra tjansen som vært på 'X Factor'.

- Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk, skrev Melvins manager, Jakob Riis, dengang.

LÆS OGSÅ: David reagerer på Silles 'Paradise Hotel'-comeback

I virkeligheden var det dog ikke hele sandheden, har Melvin senere fortalt.

-På det tidspunkt vidste vi ikke engang, at tumoren var godartet. Men vi var nødt til at sige det for ikke at skabe for meget drama. Så pressemeddelelsen er en helt anden historie i virkeligheden, fortalte Melvin året efter til TV 2.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Jeanette sælger brudekjolen

Heldigvis viste det sig, at tumoren var godartet, men Melvin måtte igennem et langt sygdoms- og genoptræningsforløb efterfølgende, og det endte altså også med at sætte sig på sidebenene. Men nu er komikeren tilbage til sin gamle vægt og er rask igen.

LÆS OGSÅ: Felix Smith viser ny kæreste frem