Line Maria og David jubler: Endelig skete det

Efter en lang og "grum" boligjagt er det endelig lykkedes realityparret at finde et ny hjem.

Man siger, at gode ting kommer til dem, der venter. Men i Line Maria Busk og David Jarsbos tilfælde er lykken tilsmilet dem, der arbejder ihærdigt for det.

Realityparret har nemlig jagtet deres næste hjem i flere måneder, efter de pludseligt blev nødt til at flytte fra deres forrige lejlighed.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Paradiso viser kendt kæreste frem

I starten af februar var det da også et opgivende par, der havde kigget på flere lejligheder, men måtte se sig slået af det store pres på boligmarkedet i København.

- Den ser dårlig ud. Rigtig grum, var Davids beskrivelse af parrets boligsituation.

Men nu er lykken vendt, for Line Maria delte i går på sin Instagram, at de endelig har fået tag over hovedet.

- All good in our new hood, skrev de med emojis af en flyttekasse, en nøgle og et hus til et billede, hvor de står i en tom lejlighed.

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann i babylykke: Skal være far

Til Realityportalen er det en lettet Line Maria, der sætter flere ord på boligjagten.

- Det har vi ventet længe på. Det har været enormt svært at finde en lejlighed, men mest af alt fordi vi også har haft nogle kriterier til lejligheden, som vi ikke har haft lyst til at gå ned på, og på den måde bliver det selvfølgelig også sværere at finde noget, fortæller hun og tilføjer, hvad parret så faldt for ved den nye lejlighed:

- Vi er flyttet til Nørrebro i en skøn stor treværelses lejlighed med højt til loftet, stuk og høje paneler. Lige hvad vi gik og drømte om. Det er ikke på Vesterbro, og jeg savner Vesterbro meget, men jeg er sikker på, at Nørrebro kommer ind under huden på os også.

LÆS OGSÅ: 'Kragerne'-Rasmus taler ud om sjælden sygdom: Jeg er heldig

Vil tilbage til Jylland

Parret fortalte dog i februar, at planerne på daværende tidspunkt var at søge bolig for en kort stund. De har begge rødder i det jyske, og derfor bliver den næste lejlighed formentlig kun midlertidig.

- Vi har planer om at flytte til Jylland om et års tid, når det lige passer ind. Vores familier bor der. Jeg lovede også min mor, at jeg ville komme tilbage igen efter et par år, og nu er der gået fem snart. Når vi engang på et tidspunkt ude i fremtiden skal have børn, så er det også bare rarest at have ens forældre og svigerforældre tæt på, forklarede Line Maria, og David tilføjede:

Line Marie fortæller nu, at de jyske drømme stadig er stående.

- Det er stadig planen, at det bliver Jylland på et tidspunkt, meeen nu skal vi lige nyde Nørrebro et godt stykke tid Vi blev enige om igår, at det nok bliver svært at flytte fra den her lækre lejlighed lige foreløbig

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer raser: Det er ikke sjovt

Du kan selv se opslaget herunder: