Winnie i 'Landmand søger kærlighed'.
Winnie i 'Landmand søger kærlighed'.

'Landmand søger kærlighed'-Winnie hasteindlagt: Ny sygdom opdaget

TV 2-deltageren er indlagt på ubestemt tid.

Det er ikke længe siden Winnie Topp, der bejler til Jens i 'Landmand søger kærlighed', kunne fortælle, at lægerne havde fundet ondartet tumor i hendes brysthule.

I sidste uge fik hun sin første omgang kemoterapi, men mandag måtte den gæve tv-kendis pludselig med en ambulance mod Hillerød Sygehus, fortæller Winnie til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter lægens hårde dom: 'Landmand'-Maxine i babylykke

Artiklen fortsætter under videoen.

- Mit kaliumindhold i blodet var røget meget ned, så det var ved at være faretruende, så min krop koksede ud i går, og så har jeg fået en colibakterie også, forklarer hun og tilføjer:

- Min krop koksede bare ud, så jeg måtte ligge i kramper på gulvet indtil jeg blev hentet.

Ny diagnose

Med til den sjældne kræftform, Winnie lider af, følger der ofte også en autoimmun sygdom - noget, lægerne ikke hidtil havde fundet hos 'Landmand søger kærlighed'-deltageren.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'Robinson'-deltagerne får mad inden hver dyst

Vævsprøver fra tumoren har dog nu resulteret i, at Winnie har fået konstateret myasthenia gravis.

Winnie på sygehuset.
Winnie på sygehuset.

- Hvis man skulle sige et dansk ord for den her latinske diagnose, er det muskeludtrætning, forklarer hun og fortsætter:

- Det er noget med, at nerve- og muskelsystemet ikke fungerer sammen. Der er kommet en defekt i det, og den er for evigt, så det skal jeg medicineres for resten af livet.

LÆS OGSÅ: Sussi om ny kæreste: Leo har en finger med i spillet

Winnie er nu indlagt på hospitalet i Hillerød på ubestemt tid, mens hun starter op på medicinen for den nyfundne sygdom, fordi hendes immunforsvar i forvejen er svækket af kemobehandlingen.

Håbet lever

Ifølge Winnie har hun fra en neurolog, der har forstand på netop hendes kræftform, thymom, har udtalt, at hun 'meget vel' kunne blive rask fra tumoren.

- Han er fra Aarhus og oversætter så, at "meget vel" betyder over 50 procent chance, så vi aftalte, at jeg overlever den cancer, fortæller Winnie og tilføjer:

- Men den autoimmune sygdom, jeg har fået i tillæg til den her cancerdiagnose, skal jeg leve med til jeg dør, og det er et faktum, lyder det fra tv-bejleren, der forsikrer om, at hun er ved godt mod, men ret udmattet.