Sussi om ny kæreste: Leo har en finger med i spillet

Selvom hun aldrig fik ægtemandens velsignelse, er Sussi sikker på, han godkender den nye flamme.

Efter længere tids sygdom mistede Sussi Nielsen sit livs følgesvend, Leo, 18. februar.

Nu har den 67-årige entertainer fundet kærligheden på ny i sin 14 år yngre kæreste - og ham er hun sikker på, Leo ville have godkendt.

LÆS OGSÅ: Tv-comeback: Her har du set 'Gift ved første blik'-Michael før

- Jeg tror, han ville syntes, han var rigtig, rigtig sød og interessant at snakke med. Det tror jeg helt bestemt, fortæller Sussi til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Denciks barske fortid: Købmand i fængsel

Hun slår i samme ombæring fast, at de to herrer slet ikke minder om hinanden, og forholdet er da også noget helt andet, end hvad hun har været vant til i de 52 år, Sussi og Leo fik sammen.

- Det er anderledes med det, at vi jo ikke arbejder sammen. Det er så nyt, og sådan noget er jo altid spændende, fortæller hun og tilføjer:

- Leo og jeg skulle bare være sammen hele tiden - det er måske på grund af min alder, det ved jeg ikke, men den trang føler jeg ikke længere.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne indlagt: Ramt af flere blodpropper på sin fødselsdag

Nåede ikke vigtig snak

For Sussi blev de sidste år med Leo, hvor sygdommen satte sit tydelige præg på hverdagen, selvsagt svære at komme igennem.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Sara afslører: Derfor skulle Nicklas' ting væk

- Det var ret hårdt i de sidste år med Leo, han krævede virkelig meget arbejde, og så har jeg det sådan, at det gider jeg aldrig igen. Nu vil jeg kun være god ved mig selv. Nu er det mig, der skal passes, fortæller hun.

I den sidste tid nåede ægteparret da heller ikke at tage snakket om, at Sussi en dag formentlig skulle forelske sig i en anden.

LÆS OGSÅ: En måned efter fødslen: 'Fede forhold'-par venter tvillinger

- Lige til det allersidste bildte Leo sig ind: "Jeg er rask, nu skal jeg bare blive stærkere", selvom det jo var tydeligt at se, det gik den forkerte vej, forklarer hun og fortsætter:

- Han ville ikke se, at han skulle dø. Vi snakkede ikke om det, og jeg kunne heller ikke nænne at sige det til ham. Det var der jo ikke nogen, der kunne få sig selv til at sige til ham.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Mascha Vangs datter i heste-ulykke

Alligevel er Sussi bestemt ikke i tvivl om, at hun og det nye forhold har Leos velsignelse.

- Jeg er stensikker på, han har det på den måde. Jeg har den idé, at det er Leo, der har en finger med i spillet. Jeg tror jo på et liv efter døden, forklarer Sussi.