Realitystjerne indlagt: Ramt af flere blodpropper på sin fødselsdag

Det, der skulle have været en hyggelig fødselsdag, endte med en dramatisk dag med hospitalsindlæggelse.

Da Mitchel Nebelong, der for 10 år siden medvirkede i realityprogrammet 'Singleliv', vågnede op på sin fødselsdag i går, var der ikke tid til og stemning for sang og morgenmad på sengen.

LÆS OGSÅ: Hjalmers rørende hilsnen til far: Vi savner dig

Han havde nemlig mistet even til både at tale og spise, og det var der en trist årsag til.

Artiklen fortsætter under videoen.

- Jeg havde fået et par blodpropper i hjernen. Hvor historien ender henne, vides ikke endnu, da jeg stadig er indlagt og har lang vej endnu - men jeg har de bedste folk omkring mig, så lige meget hvad - med de folk omkring, så skal det hele nok gå', skrev Mitchel Nebelong i går på Facebook.

HER&NU har forsøgt, at få en kommentar fra Mitchel, men han ønsker i skrivende stund at fokusere på sit helbred og sin familie.

I går fortalte realitystjernen dog mere om forløbet til Ekstrabladet fra sit sygeleje.

- Jeg har de sødeste sygeplejersker og læger herude på Glostrup, og bliver trænet i at tale og spise igen Jeg er træt, men er stædig - føler jo ikke, at jeg er syg. Af princip takker jeg nej til kørestol og andet, når jeg skal rundt til undersøgelser på hospitalet, og jeg tager hellere trappen end elevatoren i håb om, hurtigere at komme tilbage til mig selv, siger Mitchel Nebelong blandt andet.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Drømte ikke om at blive mor

Mitchel har senest været meget i mediebilledet i forbindelse med sin gode ven, Sidney Lees, tragiske dødsfald.

Se Mitchels opslag fra Instagram herunder.