Geggo og Cengiz castet til 'Robinson'

Parret var uenige om, hvorvidt de skulle medvirke i 'Robinson', da muligheden bød sig.

Det er ikke usædvanligt, at danske kendisser deltager i 'Robinson ekspeditionen' - eksempelvis medvirker den tidligere fodboldspiller Martin Albrechtsen i den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Sussi om ny kæreste: Leo har en finger med i spillet

Til Realityportalen fortæller Cengiz og Stephanie Salvari, at de faktisk også har fået tilbuddet om at deltage i det populære tv-program.

Reality-parret blev faktisk spurgt, om de ikke ville tage udfordringen op med at overleve og dyste på en øde ø, da 'Robinson'-produktionen lavede såkaldte 'par specials' i 2014 og 2015.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Kemal i tårer: Det gør ondt

- Jeg sagde ja, men Cengiz sagde nej, og det var som par, så vi kunne ikke komme afsted, fortæller Stephanie og tilføjer:

- Jeg kunne ikke tage afsted med en anden. Jeg havde ikke andre kærester på det tidspunkt, lyder det med et grin fra 'Bryggen'-stjernen.

Helt udelukket

For Cengiz var det dog helt udelukket, at de skulle pakke rygsækken og drage til Filippinerne, hvor programmet dengang blev optaget.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Lavede dansen om i sidste øjeblik

- Det er slet ikke noget for mig at sulte ude på en ø og sove i sand og sådan noget - umuligt, lyder det fra Cengiz.

For Geggo er der ingen tvivl om, at lysten til at deltage er til stede, men hun ved også, at hun aldrig kommer til at gøre det.

- Jeg tror, at kedsomheden dræber en. Det, har jeg hørt, skulle være det værste ved 'Robinson' - sult og kedsomheden. Der er så mange timer, som vi ikke ser på tv, fortæller hun.

Hun holder sig derfor til at følge med i programmet i fjernsynet, da 'Robinson' er hendes yndlingsprogram.