IKKE SET PÅ TV: Lavede dansen om i sidste øjeblik

Til parrets sidste træning fandt Karina Frimot ud af, at den Cha-cha-cha, som hun og den tidligere professinelle fodboldspiller skulle danse til andet liveshow, var for voldsom.

Der var ekstra mange nerver på, da Karina Frimot og Kasper Fisker skulle indtage dansegulvet med deres cha-cha-cha i andet liveshow af 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis indlagt: Ramt af flere blodpropper på sin fødselsdag

Kort inden showet besluttede Karina sig nemlig at lave dansen om.

- Jeg lavede koreografien om til vores sidste træning. Vi havde en anden start, men så synes jeg, at det blev lidt for voldsomt, også for Kasper, fortalte Karina efter showet i fredag.

LÆS OGSÅ: Puttede glas i sin kage: Nu forklarer 'Bagedyst'-Christina

Heldigvis var det ikke hele koreografien, som blev skrottet.

- Jeg lavede vores entre om. Vi endte med at starte vores dans foran dommerbordet, men rigtigt skulle vi ha' startet vores dans et helt andet sted i salen, fortæller Karina.

Selvom ændringen af koreografien syntes nødvendig, var det ikke helt optimal for parret, som i forvejen var pressede på tid. Ligesom i sidste uge, skulle Kasper Fisker nemlig en tur til Jylland torsdag, for at lave et live talkshow, som hedder 'Det gule show'.

- Vi havde sidste træning onsdag aften, og klokken 20.00 laver karina om i koreografien, og vi kunne ikke komme op i studiet og prøve det, da der er en alarm, forklarer Kasper.

Parret tog altså en chance, men tilsyneladende faldt den i god jord hos dommerne. Parret kan i hvert fald se frem til at danse videre i konkurrencen i næste uge.