Puttede glas i sin kage: Nu forklarer 'Bagedyst'-Christina

Christina Norre gjorde brug af nye midler i kagebageriet, og resultatet fik også en god omgang kritik.

I premieren på dette års 'Den store bagedyst' tager højskoleunderviser Christina Norre andre midler i brug end bare søde sager. Hun former nemlig en vase i marcipan på ydresiden af en glasflaske.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Her er Dulfis kæreste

Brugen af en flaske falder dog ikke helt i god jord hos dommeren Markus Grigo, der helst havde set, at Christinas vase kun var lavet af kage ingredienser. Christina står dog fuldt og fast ved sit valg, og hun går i virkeligheden lettere rebelsk til bageopgaven.

- Mine tanker var egentlig, at jeg synes, det var sjovt at lege med elementerne. Altså, at man godt kan putte en flaske ind i en kage, man har lavet, og så bygge videre med den i. Så jeg tager deres kritik til mig, og jeg lærer virkelig meget af det, de siger, men jeg ville have valgt det samme i dag, siger hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere afslører endnu et hussalg

- Jeg synes stadigvæk, at ideen er vildt sjov, altså at jeg ville kunne give en vase videre med blomster i til et andet menneske. Det tror jeg hele tiden er min tilgang til det. Det der med at lege med det og at gør op med, hvad der er rigtig og forkert, og så skal man bare lytte til, hvad Katrine og Markus siger.

Måtte bage en ny kage

Christina ligger heller ikke skjul på, hun havde forventet, at en kommentar om flasken ville falde ved dommerbordet, men det gav hende egentlig bare mere blod på tanden.

LÆS OGSÅ: Smaskforelskede Sussi: Jeg er ikke til at styre

- Ja, det havde jeg. Så det er bare et sats. Det sjove er, at jeg fik lyst til at udvikle videre på det. Jeg havde lyst til at lave nogle andre bagefter, hvor jeg tænkte, hvad jeg kunne have lavet anderledes med den kritik jeg fik, fortæller hun og forklarer, at der er mere til flaskeballaden, end der blev vist på TV.

- Det man ikke ser i det program, det er, at jeg når at lave hele min kage om. Altså, jeg når at bage den en gang mere, fordi den ikke fungerede første gang. Det gik udover noget af det finish arbejde, som jeg gerne ville have lavet, men udtrykket, som man ser det, er, som jeg gerne ville have haft det.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Mascha Vangs datter i heste-ulykke

Selvom Christina ikke lader sig påvirke af flaske-feedback, så vil hun i fremtiden lægge meget mere vægt på selve smagen i kagen.

- Den tager jeg ikke så meget til efterretning. Men jeg tager det til efterretning, hvor lang tid jeg bruger på det. Altså, ikke det at bruge en flaske, eller at få den dækket, så den ligner en vase, men mere hvor lang til man bruger på det. Det vigtigste, det er kagen, afslutter hun.