'Nybyggerne'-pars sejr: Det var en sindssyg proces

Isabella og Naphtali fra grønt hus vandt første afsnit, men de skulle samtidig vænne sig til presset i konkurrencen.

I aftenens første afsnit af ’Nybyggerne’ på TV 2 blev der hamret og banket løs, da deltagerne kastede sig over det første rum – nemlig soveværelset.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-par: Det, der ikke måtte ske, er sket

Her tryllebandt ægteparret Isabella og Naphtali Normann Noer dommerne med deres soveværelse, hvormed de vandt den første udfordring og de ekstra 20.000 kr. i lommen.

Overfor HER&NU satte parret ord på, hvordan det var at beklæde sengen med fliser til trods for det tidspres, de var under.

- Det var ganske lidt, vi fik sovet. Vi gik først i gang med sengen og fliserne natten til afleveringsdagen. Da vi så afleverede, var flisefugen stadigvæk ikke tør. Det kunne man heldigvis ikke se på kameraet. Det var i sidste øjeblik, fortæller Isabella.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor i voldsomt uheld

Men trods dette, var parret utroligt glade for, at de nåede i mål. Især fordi de forud for programmet, havde haft store drømme og ambitioner om soveværelset.

– Lige præcis soveværelset var også det eneste rum, hvor vi havde mere tid til at planlægge end de andre rum, da det jo var det første, vi skulle lave. Og det vidste vi godt, før vi gik i gang, fortæller Naphtali og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Patrick mishandlet af mor: Smerten blev hans drivkraft

– Så flisesengen, den var faktisk lidt gennemtænk hjemmefra. Måske ikke helt i detaljer, men vi havde en idé om, at det skulle være noget med fliser. Det var derfor også fedt at komme i mål.

Skulle vænne sig til presset

Isabella og Naphtali var selvfølgelig utroligt beærede og glade for at vinde det første afsnit, men de fortæller også, at det var en intens opstart, da de samtidig skulle falde til i de nye omgivelser i Skibby, hvor programmet i år afvikles.

– Det var en sindssyg proces med det første rum. Altså bare det der med, at vi slet ikke kendte området, siger Isabella og tilføjer:

– Lige pludselig skulle vi jo rundt og finde ud af, hvordan man kom til Holbæk, hvilke butikker, der lå i nærheden, eller hvor vi købte fliser henne og så videre. Altså vi kendte slet ingenting og farede total rundt.

Om det var Isabella og Naphtalis eneste sejr i programmet vil tiden vise, når de kommende episoder ruller over skærmen.

Boligprogrammet 'Nybyggerne' kan ses om torsdagen på TV 2 kl. 20.00 og på TV 2-Play.

Nybyggerparret Isabella og Napthali.
Nybyggerparret Isabella og Napthali.