'Nybyggerne'-vindere afslører endnu et hussalg

'Nybyggerne'-parret har solgt endnu et hus.

I starten af året solgte 'Nybyggerne'-parret Caroline og Reece Curran det hus, som de renoverede for åben skærm på TV 2, og nu er det parrets sommerhus, der står for skud.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Her er Dulfis kæreste

Caroline afslører overfor sine knap 61 tusind følgere på Instagram, at købsaftalen endegyldigt et gået igennem.

- Det er med blandede følelser, at huset nu er solgt. På den ene side er det vemodigt, og på den anden side er det virkelig dejligt. Især fordi når den svære beslutning først er truffet, er det så godt, at det gik så hurtigt. Som at rive et plaster af såret, skriver hun.

Ifølge Caroline faldt køberne pladask for huset allerede ved første fremvisning, og købsaftalen fik en underskrift kun fem dage efter, huset blev sat til salg.

- I løbet af de sidste fem år har vi renoveret huset til et dejligt og hyggeligt hus, vi har en masse skønne minder herfra, og det er trist at sige farvel. Det åbner dog op for en masse muligheder for os, og det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske nu, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Mascha Vangs datter i heste-ulykke

Selvom der skal siges farvel til gode minder i sommerhuset, så drager 'Nybygger'-parret til Australien allerede i næste uge, så der vil fortsat være travlt hos familien Curran.

Læs hele opslaget herunder.