Dildo-Jill hyldet af Helle Thorning-Schmidt

22 år efter hendes sejr i 'Big Brother' bliver Jill Liv Nielsen stadig hyldet for hendes dildo-debut.

Som 24-årig troppede Jill Liv Nielsen op i 'Big Brother' huset med en ganske særlig oppakning. Hun havde nemlig en dildo med i kufferten.

LÆS OGSÅ: Lene Beiers bekymrede børn: Usikker fremtid

Hele 22 år senere er Jill stadig kendt som 'Dildo-Jill', og hun har intet problem med fallos-stemplet.

- Jeg bærer jo den dildo med stolthed. Og det gør jeg simpelthen fordi, jeg ikke vidste dengang, hvor stor betydning den egentlig ville få for rigtig mange kvinder. Den lagde jo Danmark ned. Jeg var før Joan Ørting, fortæller Jill i DR's 'Fantasier' podcast med Elisa Lykke.

Kvinders seksualitet er meget mindre tabubelagt i dag, end den var dengang, og 00'ernes ramaskrig over Jills dildo har sidenhen vist sig at være et led i kvinders frigørelse. Derfor er Jill også blevet hyldet af en af Danmarks helt store forgangskvinder.

- Selveste Helle Thorning-Schmidt sagde jo til mig for ganske nyligt: "Du var jo foregangskvinden for kvinders seksualitet. Jeg fulgte dig dengang. Det var så spændende". Og jeg møder rigtig mange kvinder, som kommer hen til mig og siger netop det: "Fordi du var så åben og fri og turde have den med, så betød det, at jeg som ung kvinde dengang begyndte at turde tale om det, og måske have sådan en i skuffen", siger Jill.

LÆS OGSÅ: Sådan løser Ulla og Eva deres problemer: Vi tager en drink

I dag er Jill psyko og parterapeut, og du kan lytte til meget mere af hendes erfaring om sex og parterapi i podcasten her.