Til trods for alvorlig sygdom: Realitybabe skal være mor

Endelig går drømmen i opfyldelse for den sygdomsramte realitystjerne.

Lykken er stor hjemme hos ‘Big Brother’- og ‘Singleliv’-deltageren Michella Evers og hustruen Jurstinne. Til sommer går en stor drøm nemlig i opfyldelse for dem, når de sammen bliver forældre for første gang.

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama mellem paradisoer: Mobning og storhedsvanvid

Og for Michella er lykken ekstra stor, for på grund af sin sclerose-sygdom, som hun har lidt af siden 14. juni 2017, troede hun aldrig, at hun ville få et barn, der var biologisk hendes, men det gør hun nu, selvom hun ikke selv er gravid.

- Jurstinne bærer mit befrugtede æg, da min sygdom desværre gør, jeg nok aldrig selv kan komme til at kunne klare at være gravid. Jeg kan simpelthen ikke risikere konsekvensen af og gå ubeskyttet uden medicin mod sclerosen, som har været meget aggressiv mod mig længe. Plus at jeg kan risikerer at blive dobbelt så syg efter en fødsel. Så vi blev enige om, at Jurstinne skulle bære, hvis vi kunne få lov til det.

Jeg har altid ønsket mig at blive mor og at se mig selv i mine børn. Det har jurstinne gjort muligt, fortæller Michella og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai flytter sammen

- De første tre mdr var med meget ubehag, på grund af de ekstra hormoner hun skulle tage ved den her form for graviditet, men hun er i bedring nu og den lille mand vokser som han skal. Det bliver helt vildt at opleve at få et biologisk barn - det turde jeg kun drømme om for bare et år siden, så jeg er helt euforisk. Jeg håber stadig stille i mit sind, at jeg en dag selv bliver rask nok til at prøve lykken ved at være gravid, men hvis det ikke sker, er det her det næstbedste

Justine har termin d. 10. juli med sønnen, som skal hedde Memphis, og selvom det er Michellas første biologiske barn, så er det ikke hendes første gang som mor.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Ser ikke sin søn

Michella fik sønnen Tristan sammen med sin ekskæreste, men de to endte med at gå fra hinanden blot tre måneder efter fødslen, og da ekskæresten havde født barnet, var det hende, der havde fuld forældremyndighed.

Det mundede ud i en lang kamp mellem Michella og ekskæresten, hvor Michella hævdede, at planen var, at Michella skulle adoptere sønnen og blive juridisk medmor, mens ekskæresten hævdede, at hun selv havde fået sønnen med en ven, og at det havde været hendes projekt og ikke Michellas. Selvom Michella på et tidspunkt fik samvær med Tristan, så har hun den dag i dag ikke kontakt med ham.

LÆS OGSÅ: UPS: Paradiso bestikker kæreste efter at have været sammen med en anden

- Ham ser jer desværre ikke, da han fødende mor simpelthen gjorde det umuligt at være i for både Tristan og jeg. Der går dog ikke en dag, uden han er med mig i mine tanker og hjerte. Jeg græder tit over ham, men prøver at tage de gode minder med mig og prøver at tænke på, at vi måske en dag ser hinanden igen. Det er det eneste, der stadig holder mig oppe og gør, at jeg står op hver dag og prøver at være stærk, fortæller Michella.

Selvom Michella beskriver det som en kæmpe sorg ikke at have kontakt til sin første søn, så er hun lykkelig over udsigten til at få et barn, der er biologisk hendes. Michella og Jurstinne har valgt en åben donor til deres søn, så han kan opsøge donoren, når han bliver voksen, hvis han skulle ønske det.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager i biluheld med sønnen: Jeg græder stadig