CHOK! 'Big Brother'-deltagere uvidende om corona-epidemi

I Tyskland og Brasilien har 'Big Brother'-deltagerne endnu ikke fået besked og lever isoleret fra resten af verden.

Mens 'Big Brother'-deltagere i Canada og Australien har fået grundig information og breve hjemmefra, er de tyske og brasilianske deltagere endnu uvidende om corona-epidemien, der hærger i hele verden.

I Tyskland har deltagerne været isoleret i huset i Köln siden den 6. februar, hvor corona-virus endnu var begrænset til en kinesisk provins. Blandt de 14 deltagere, der dyster om at vinde den 13. udgave af den tyske udgave af realityshowet, er fire, der først kom ind i huset den 6. marts. Det var tre dage før det første dødsfald i Tyskland. Siden er Tyskland ligesom Danmark lukket helt ned.

Big Brother, Tyskland, sæson 13. (Foto: Sat.1)
Big Brother, Tyskland, sæson 13. (Foto: Sat.1)

LÆS OGSÅ: Familien Kessler og dansk tv-hold er i karantæne i New Zealand

Produktionsledelsen på den tyske tv-kanal Sat.1 afviste i første omgang at indvie deltagerne i den alvorlige situation, medmindre et familiemedlem skulle blive ramt. Siden har man dog ifølge den britiske avis The Guardian ændret holdning og vil nu give deltagerne en orientering. Reaktionerne bliver filmet til et ekstra afsnit af realityshowet.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe bekræfter: Jeg er igen single

Også i Brasilien forbereder tv-folk sig på, at deltagerne skal have at vide, hvor alvorlig en situation verden er kommet i, siden de i januar blev låst inde i huset.

Tv-stationen Globe siger ifølge amerikanske Deadline.com, at en ekspert vil tale med deltagerne og besvare alle deres spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Berørt 'Robinson'-vinder: Her blev min mor slået ihjel

LÆS OGSÅ: Fie Laursen erkender: Mit forhold til Daniel var opstillet