Reality-stjerne afslører hård barndom: Seksuelle overgreb og selvmordstanker

Jill har vendt sit traume til sin styrke.

Jill Liv Nielsen kendt fra tv-programmet 'Big Brother' er i TV 2-programmet 'Korpset' kendt under navnet '5'. I programmet bliver reality-stjernen sammen med andre kendte danskere presset til det yderste, hvilket får deltagerne til at mindes personlige historier fra livet, som i dag kan vendes til en styrke.

Artiklen fortsætter under videoen af Bubbers bryllup.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes 

Jill sætter i programmet ord på en hård barndom, hvor hun var tæt på at give op.

- Jeg er vokset op i en familie med min mor, min far og min lillesøster, og min far havde et massivt alkoholmisbrug. Min mor og far blev skilt, og herfra finder min mor en ny mand relativt hurtigt. Udadtil var han den her charmerende, vellidte, omsorgsfulde mand, men inde bag husets fire vægge var han en modbydelig satan, fortæller Jill i programmet og fortsætter:

- Jeg blev udsat for seksuelle overgreb. Det var simpelthen bare lort.

LÆS OGSÅ: TV-vært afslører: Har fået ny kæreste

Fra aske til ild

Jill fortæller aldrig sin mor om overgrebene.

- Jeg er bange for, hun ikke ville tro på mig. Jeg er også bange for at smadre hendes lykke, hvis hun troede på mig, fortæller Jill helt overrasket i dag.

LÆS OGSÅ: Taler ud om skilsmissen

Jill finder i stedet på en historie om, at hun vil prøve at bo hos sin far.

- Det første, jeg møder, da jeg træder ind af døren, er min stedmor med et brækket kraveben og et blåt øje og med en løgnhistorie om, at hun er faldet ned af trappen. Der vidste jeg godt, jeg var gået fra asken til ilden. Der var ikke noget helle der, fortæller Jill.

LÆS OGSÅ: Genkender du Trine fra 'Landmand søger kærlighed'? Her har du set hende

Stærkere i dag

De mange traumer i barndommen har i perioder fået Jill til at tvivle på livet.

- Jeg har haft lyst til at give op mange gange i mit liv. Allerede som teenager havde jeg voldsomt mange selvmordstanker. Jeg har stået på kanten utrolig mange gange og kigget ned i et mørke, hvor jeg alligevel har taget en beslutning om at gøre noget andet.

LÆS OGSÅ: Dildo-Jills nye liv: Sådan går det i dag

Jill gør brug af sin styrke gennem livet i programmet 'Korpset' på TV 2, hvor hun har mulighed for at give op når som helst, men hvor hun altid fortsætter til næste opgave.

Se 'Korpset' hver mandag på TV 2 eller TV 2 Play.