Reality-babe udgiver bog om egen erfaring med indavl

Vi kender Camilla Nielsen fra ‘Big Brother’ og ‘Singleliv’. I begge programmer gjorde hun meget opmærksom på, hvor vigtig hunden Conrad var for hende. Desværre gik Conrad bort i sommeren 2015. Siden da har hendes liv ikke været det samme, og hun har blandt andet skiftet navn.

LÆS OGSÅ: WOW: Kesslers hus ransages, og konen afhøres

Nu hedder hun Alexanndra Christensen, men savnet til Conrad har ikke ændret sig, og der går ikke en dag, hvor hun ikke tænker på ham. Derfor har hun nu besluttet sig for at lave en bog om Conrad, som forhåbentlig kan komme andre hundeejere til gode. Det var nemlig langt fra et tilfælde, at Conrad døde tilbage i 2015.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om 'Paradise' og fremtiden.

- Jeg besluttede mig for at skrive denne bog, fordi jeg er en stor dyreelsker og savner min højtelskede guldklump Conrad. Men det er især ønsket om øget fokus på problemstillingerne vedrørende indavl og anskaffelse af hunderacer, hvor der er indavl, der driver mig. Med denne bog ønsker jeg at sætte en stopper for hundehandlere, der involverer problematisk avl, skriver Alexanndra i bogens forord.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Skuffet over sin dansepartner

Conrad var indavlet

Bogen skitserer hendes egne erfaringer med indavl, og hvor meget det skader både dyret og ejeren. Det viste sig nemlig, at Conrad var et resultat af indavl.

- Han var desværre en del af indavl og problematikken, når folk vælger at tænke i penge fremfor dyrene. I dette tilfælde, hvor jeg søgte efter en mops i 2007, var det svært at finde, så jeg var ikke desperat, men jeg ledte i 6 måneder, og pludselig kom der to mops han hvalpe til salg, og så ringede jeg og talte med ægteparret, som lød søde, men under overfladen var de en ren pengemaskine, fortæller Alexanndra og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om abort

- Det opdagede jeg ikke, før jeg fik Conrad hjem, og han begyndte at ryste på hovedet efter nogle dage, hvor det viste sig, at  det var mellemørebetændelse, og derfra kom der flere sygdomme og operationer. Men jeg gjorde alt for ham, indtil der ikke var mere at gøre. Jeg valgte at skrive en bog, hvor jeg vil komme med et opråb omkring; Tænk jer om, hvor folk køber dyr fra og kommer med råd til, hvad man skal se efter ved køb af en hund.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Sarah Grünewald fortæller om bryllup, børn og 'Vild med dans'.

Betaler 40.000 for bog om afdød hund

Den tidligere 'Big Brother'-deltager har selv betalt for at få sin bog udgivet, men hun slår fast, at forlaget var vilde med bogen, og hun fortryder ikke ét sekund, at hun kastede sig ud i projektet. LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-par er ikke længere kærester: Slog op på SMS

- Jeg er glad for, at jeg har valgt at bruge 40.000 kroner på at skrive denne fantastiske lærerige bog, som mange kan få glæde af. Jeg ville ønske, at den eksisterede, da jeg var på udkig efter hund i 2007. Conrad har betydet rigtig meget for mig, og grunden til, jeg skrev denne bog, da jeg kom lidt på hægterne igen efter savnet af ham, er jeg vil sætte dyrevelfærd i første prioritet. Mange køber hunde fra hvalpefabrikker og aner ikke, hvad hvalpen har af baggrund, fortæller Alerxanndra og fortsætter:

- Conrad var en stærk hund og var udsat for meget i sit liv på grund af de kolde pengemaskiner, der bare avler hunde uden at have forstand på det. Det var meget hårdt, så jeg tænkte, at for at folk vidste, hvad indavl kan byde på af dårlige ting, satte jeg mig ned og skrev denne bog. LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

Conrad har bestemt forsiden

Selvom Conrad ikke er blandt de levende mere, så har Alexanddra stadig kontakt til ham via en dyrehvisker, og det er faktisk Conrad, der har bestemt, hvordan forsiden på bogen skal se ud.

- Så fortalte han, (Conrad via dyrehviskeren, red.), at ham og jeg skal på forsiden og ikke kun ham selv, og det var lige, som jeg havde ønsket det. Da jeg sad og skrev på bogen, sagde jeg ind imellem teksterne højt og læste op fra den, så han har hørt og set, jeg sad og skrev på bogen. Pudsigt nok da jeg sagde til dyrehviskeren, at hun skulle fortælle, jeg skriver på en bog, sagde Conrad, det ved jeg da godt, og han var stolt, fortæller Alexanndra og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Lykkelige Jenna: Derfor er Albert vigtig

- Jeg har talt meget om min bog og elskede at skrive på den. Så Conrad hørte alt. Jeg glæder mig til at folk får læst den og kommer med tilbagemelding på, hvad de synes. For mig er det en bog, som er skrevet fra hjertet og betyder rigtig meget for mig.

Man kan købe Alexanndras bog 'Mit liv med Conrad' HER.