Mark og Monique er ikke længere kærester.  (Foto: Janus Nielsen)
Mark og Monique er ikke længere kærester. (Foto: Janus Nielsen)

Reality-pars børn springer ud som modeller

Især den ældste af pigerne drømmer om en karriere på de bonede gulve.

Det er snart 6 år siden, Mark Bøgelund og Monique Von Appen blev forældre for første gang, og selvom de to ikke længere danner par, så lader det til, at samarbejdet omkring deres to piger går godt. De to har netop ladet pigerne kaste sig ud i et nyt eventyr, afslører Monique på Instagram til et billede af sig selv og sine tre børn.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Irina fortæller om krigen i Ukraine.

- De er mine, dem har jeg lavet. Så meget kærlighed på en og samme gang. De to store er optaget som børnemodeller, så nu venter vi spændt på, hvornår de får deres første job, skriver Monique, og overfor Realityportalen uddyber hun.

- Vi fik besked den 3. marts om det. Jeg så bare, de søgte børnemodeller, og min store pige Manila har fået en ide om, at hun vil være skuespiller. Så Mark og jeg blev enige om at starte et sted med hende, så hun kunne prøve det at være rigtigt i centrum, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

- Marina hoppede bare med. Hun vil dog kun have taget billeder. De bestemmer helt selv. Jeg tror bestemt, det vil være noget for Manila, hun render og filmer sig selv hele tiden. Mark fortalte mig det faktisk, og derefter så jeg en reklame og ringede og spurgte ham, han var med på idéen.

5-årige Manila og 4-årige Marina kan både komme til at lave billeder og reklamefilm, men sidstnævnte er det altså kun den største, der har mod på at kaste sig ud i på nuværende tidspunkt. Monique har ingen erfaringer med arbejdet som børnemodel, så det er helt nyt for både mor og døtre.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Monique Von Appen (@nikkerbabe)