Realitystjernes kæreste i kæmpe drama i storcenter: Nægter mundbind

Torsdag eftermiddag fik reality-stjernens kæreste lyst til en kop kaffe fra Starbucks, og herfra førte den ene konflikt til den næste.

Torsdag blev et mundbind starten på et drama, der ifølge alle de involverede er kommet alt, alt for vidt. Hele sagen kunne man følge på Facebook, hvor hovedpersonen i optrinnet sendte den live. Det kan man læse i en artikel hos B.T.

Dramaet udfoldede sig i Næstved Storcenter, hvor kæresten til 2014's 'Big Brother'-stjerne, Klaus Snedker, ville købe sig en kop kaffe i Starbucks.

LÆS OGSÅ: UH! ‘De unge mødre’-babe dater ‘Paradise’-stjerne

Som vi alle ved, skal man for tiden bære mundbind, blandt andet når man opholder sig på en café. Men det nægtede kæresten, Rikke Louise Andersen, da hun havde ret til ikke at bære det.

Derfor trådte en vagt i Næstved Storcenter til og ridsede reglerne om mundbind op samt informerede om, at man kun kan afvige fra reglerne ved at fremvise en lægeerklæring.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Hot ‘Paradise’-stjerne har datter på 5 år

'Big Brother'-Klaus siger fra

Så ordenligt gik det dog ikke til ifølge den tidligere 'Big Brother'-stjerne. Han mener, at Næstved Storcenters vagter har forulempet hans kæreste og er inkompetente, og derfor kan vagterne ifølge Klaus Snedker nu se frem til en retssag.

Hele episoden ved Starbucks sendte Rikke altså live på sine sociale medier, hvor hun alene på Instagram har omkring 76.000 følgere, og på den måde var der altså massevis øjenvidner i sagen. Optagelsen førte til, at Sydsjællands Politi ankom og sigtede Rikke på stedet samt konfiskerede hendes telefon.

Ifølge loven må man nemlig ikke filme på et privat område for efterfølgende at dele optagelsen på sociale medier.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah åbner op om brud

Flere øjenvidner mener, at Rikke Louise Andersen ikke burde være blevet sigtet, og politiet beskyldes for at have slettet hendes optagelser på telefonen. Det kan man læse i et langt, vredt kommentarspor på Næstved Storcenters Facebookside, hvor storcenteret informerer om, at de er bekendte med torsdagens hændelse, men ikke har flere kommentarer.

Klaus Snedker har på nuværende tidspunkt heller ikke mange kommentarer til sagen.

- Jeg vil gerne vende tilbage, når retsmødet er overstået senere i dag, da det er eskaleret og kommet alt for vidt, siger Klaus Snedker til Realityportalen.

Rikke Louise Andersen har endnu ikke svaret tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden