Kendt reality-deltager endt midt i Robert og Nynnes konflikt

Nu er en tidligere 'Singleliv'- og 'Big brother'-deltager involveret i dramaet, der udspiller sig mellem Nynne Larsen og Robert Hansen.

Tirsdag gik Robert Hansen og Nynne Larsen i krig mod hinanden på Instagram. Det skete i kølvandet på, at Robert havde delt et screenshot af en besked, han havde modtaget fra en kvinde ved navn Alexanndra. Hun mener, at Nynne beskylder Robert for vold for at få opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Den er helt gal med Nynne

Alexanndra er desuden tidligere 'Singleliv' og 'Big brother'-deltager og har siden sin deltagelse skiftet navn. Før hed hun Camilla Nielsen. 

Nu forklarer den tidligere realitydeltager, at hun valgte at give sin holdning til kende og gå ind i Robert og Nynnes konflikt, fordi hun før har skrevet lidt med Robert og derfor var interesseret i at vide, hvordan det hele kunne ende så galt. Alexanndra husker ikke, hvorfor de tilbage i tiden skrev sammen.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

- Jeg tænker, dette er sindssygt, at det skulle nå så langt ud. Kan forstå, de var lige gode om det, og hun også havde slået ham, så helt uskyldig er hun ikke, og hun ved da, hvordan hun får opmærksomhed i medierne og 100.000 nye følgere på at være opmærksomhedskrævende, er den tidligere reality-deltagers holdning.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se interviewet med Nynne omkring frieriet.

Reaktioner på Alexanndras besked

Det vides ikke, hvad der er sandt i dramaet mellem Nynne og Robert. Men ifølge Alexanndra burde Nynne være gået til politiet meget tidligere.

- Men det kunne hun ikke, fordi hun stadig elskede ham samt også havde slået ham. Jeg går ikke ind for vold, hverken mænd, der slår på kvinder, eller omvendt. Så hellere kommunikation eller blive enige om gøre forholdet forbi, mener hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var Amalies 30-års fest

Artiklen fortsættes under billedet af Alexanndra...

Camilla og Conrad var sammen til Reality Awards i 2016. (Foto: Janus Nielsen)
Camilla og Conrad var sammen til Reality Awards i 2016. (Foto: Janus Nielsen)

Efterfølgende har der ikke været negative reaktioner fra folk, der undrede sig over støtten til Robert.

- Et par piger har vel skrevet til mig, hvorfor jeg støtter Robert. Men ellers ingen sure svar overhovedet, siger Alexanndra.

Efter hun havde skrevet sin besked til Robert, ringede han hende op, men hun kunne på daværende tidspunkt ikke tage telefonen. I stedet modtog hun en besked fra Robert, der var glad for støtten og sendte nogle hjerter.

Robert har siden slettet sit Instagram-opslag, der viste et screenshot af Alexanndras besked.

LÆS OGSÅ: Kæmpe 'X Factor'-stjerne med i 'Vild med dans'