Derfor er Natascha Linea tilbage i Danmark

'De unge mødre'-deltageren var tirsdag på visit i Danmark.

I foråret flygtede den dengang højgravide 'De unge mødre'-deltager Natascha Linea Kaup Jensen til Tyskland, da hun - med egne ord - blev efterlyst i Danmark, fordi Lolland Kommune ville tvangsfjerne hendes to drenge, Novah og Miso.

I april blev sønnerne tvangsfjernet og anbragt i hver deres hjem i Danmark, Lolland Kommune vandt en sag over tv-kendissen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Lea snydt af sælger

Natascha Linea, der i juli fødte tvillingeparret Nadia og Elias, har dog fortsat bopæl i Tyskland, da hun frygter, tvillingerne ligeledes vil blive fjernet, hvis hun flytter tilbage i de danske kongerige.

I dag var hun dog alligevel at finde på dansk grund, og det er der en ganske særlig grund til, forklarer Nastacha Linea i en story på sin Instagram-profil. Hun skulle nemlig have samvær med sønnerne.

- Samværet ligger altid om tirsdagen mellem 12 og 14, og så kan jeg ringe til Novah om mandagen klokken 10 og Miso om onsdagen klokken 10, lyder det fra 'De unge mødre'-stjernen, der fortsætter:

- Både jeg og plejefamilien har klaget over tidspunktet for det, da der fra min sagsbehandlers side ikke taget højde for, hvor vigtigt det er, at begge drenge kommer fast i skole og børnehave.

LÆS OGSÅ: Kort visit: Det tager Maria med fra ‘Robinson’

Men hun gør det klart, at hun ikke er perfekt, proklamerer Natascha Linea da også, at hun - da de boede hos hende - gjorde en dyd ud af, at børnene kom i henholdsvis skole og børnehave hver dag.